Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Υπό πολιορκία η ΕΡΤ! – Ετοιμάζουν συλλαλητήριο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Από νωρίς το μεσημέρι οι αστυνομία στο Ραδιομέγαρο - ΦΩΤΟ NEWSIT

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν «ζώσει» το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ υπό το φόβο επεισοδίων από οπαδούς του Παναθηναϊκού με αφορμή τη μετάδοση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κεντρική πύλη έχει κλείσει και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός για παν ενδεχόμενο. Από νωρίς την Κυριακή διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή, καθώς η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης θέλει να αποφύγει τα χειρότερα…

Στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο για τη μετάδοση του αγώνα στο Καραϊσκάκη αλλά κυρίως για τη μη προβολή ξεκάθαρου replay στη φάση του δεύτερου γκολ των «πρασίνων», το οποίο δε μέτρησε ως οφσάιντ!

Μάλιστα, οπαδοί του «τριφυλλιού» θα πραγματοποιήσουν το βράδυ ειρηνικό συλλαλητήριο στο Μέγαρο της Μεσογείων, την ώρα που θα μεταδίδεται η «Αθλητική Κυριακή».

Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία στην ΕΡΤ ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής μέσω διαδικτύου και sms. Η Θύρα 13, από την πλευρά της, εξέδωσε και ανακοίνωση.

«Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της Αθλητικής Κυριακής, δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία… Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του “κράτους” και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των “θεσμών” και “οργάνων”!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε