Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υποδοχή με γιουχάρισμα και… Μέσι στον Ρονάλντο – Δείτε VIDEO

ΦΩΤΟ REUTERS.
Υποδοχή με έντονα γιουχαρίσματα επιφύλασσαν οπαδοί της Βοσνίας στην αποστολή της Πορτογαλίας κατά την άφιξή της στη Ζένιτσα, ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2012 ανάμεσα στις δύο ομάδες την Παρασκευή. Οι Βόσνιοι άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του Μέσι, με το που αντίκρισαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Πορτογαλία διασταυρώνουν την Παρασκευή τα… ξίφη τους, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.
 
Η “μάχη” ανάμεσα στις δυο πλευρές όμως φαίνεται πως άρχισε νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα με το που προσγειώθηκε η αποστολή των Ιβήρων στο Σεράγεβο.
 
Για την ακρίβεια με το που πάτησε η αποστολή της Πορτογαλίας στη βαλκανική χώρα, αρκετοί οπαδοί των Βόσνιων την περίμεναν για να την αποδοκιμάσουν.
 
Ένα μακρόσυρτο “ου” ακουγόταν την ώρα που οι Πορτογάλοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα υποδοχής, χωρίς φυσικά να παρεκτραπεί η κατάσταση.
 
Εκείνος που τράβηξε τα περισσότερα πυρά, δεν ήταν άλλος απ’ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόλις έγινε αντιληπτός ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετοί τον υποδέχθηκαν με την ιαχή: “Μέσι – Μέσι”, προσπαθώντας να τον εκνευρίσουν.
 
Ο άσος των Μαδριλένων δεν αντέδρασε και κατευθύνθηκε στο πούλμαν που περίμενε την ομάδα, έξω από την αίθουσα αφίξεων.
 
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, που συνόδευσε τους Πορτογάλους μέχρι το ξενοδοχείο.
 
Να τονίσουμε ακόμα πως στο VIDEO με την άφιξη των Ιβήρων που ακολουθεί, μπορείτε (0:53) να δείτε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε