Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υπογράφει ο Κανού – Παίρνουν σειρά Μασάδο και Σκόνδρας

Υπογράφει ο Κανού – Παίρνουν σειρά Μασάδο και Σκόνδρας

Ο Κανού αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Οι “νταμπλούχοι” συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησης του Μασάδο, ενώ έχουν επαφές και με τον Ατρόμητο για να κλείσουν τον Σκόνδρα!

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος αναμένεται το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Όσον αφορά την υπόθεση του 26χρονου μέσου της Τουλούζ δεν είναι εύκολη, όμως οι “ερυθρόλευκοι” βασίζονται στο γεγονός πως εκείνος θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πιέζει τον γαλλικό σύλλογο στις διαπραγματεύσεις. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν με ένα ποσό κοντά στα 2,25 με 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Γάλλοι θα πάρουν τα μισά χρήματα φέτος και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν τις τελευταίες μέρες επαφές με τον Ατρόμητο για να κλείσουν τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον Έλληνα άσο για αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη, σε περίπτωση που ο αποχωρήσει από τον σύλλογο με μεταγραφή.

Αν ο “Τόρο” μείνει τελικά στην ομάδα, τότε ο Σκόνδρας θα παραμείνει για την τρέχουσα σεζόν στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού και θα ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε