Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υπογράφουν όλοι πλην των Κάρλος, Βάργκας, Μπέλεκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Στιβ Μπέλεκ άλλαξε δυο φορές γνώμη το βράδυ της Τετάρτης, στην πρόταση της διοίκησης να υπογράψει το διακανονισμό των οφειλόμενων της ΠΑΕ προς του παίκτες και μαζί με τους Χοσέ Κάρλος και Φαμπιάν Βάργκας αποτελούν “αγκάθια” στην προσπάθεια της ΑΕΚ για αδειοδότηση.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ είδαν με ικανοποίηση τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να δέχονται την πρόταση της ΠΑΕ για διακανονισμό των οφειλών, ωστόσο τρεις ξένοι παίκτες ήταν αρνητικοί την Τετάρτη να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.
 
Οι πιέσεις που ασκήθηκαν εσωτερικά στην ομάδα έπεισαν προσωρινά και τον Στιβ Μπέλεκ να αλλάξει άποψη και να δεχτεί τη σχετική υπογραφή το απόγευμα της Τετάρτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ωστόσο, το ξανασκέφτηκε και βλέποντας ότι από τα 45.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν θα έπαιρνε άμεσα μόνο τα 15.000 ευρώ, επικοινώνησε με τη διοίκηση και απάντησε εκ νέου αρνητικά.
 
Φαμπιάν Βάργκας και Χοσέ Κάρλος παρέμειναν αρνητικοί, με τον πρώτο να ζητά προθεσμία μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και τελικά στις 22.00 της ίδιας μέρας να απαντάει “οχι” στην πρόταση.
 
Η κιτρινόμαυρη διοίκηση αισιοδοξεί ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές θα αλλάξουν γνώμη το επόμενο διήμερο και πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
 
Για να επιτευχθεί αυτό ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την εφορία αλλά και με τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και τον πρώην προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε