Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υποκλίνονται σε ΠΑΟ και Ομπράντοβιτς τα ξένα ΜΜΕ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχθηκε ο ξένος Τύπος την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τους “πράσινους”.
Έκτη στέψη για τον παντοτινό “αυτοκράτορα” – Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός – Δείτε ΦΩΤΟ, βίντεο, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ

«Η Ευρώπη υποκλίνεται στον Ομπράντοβιτς», είναι ο τίτλος της ισπανικής ιστοσελίδας της “As” η οποία συμπληρώνει… «Όγδοος τίτλος για τον Σέρβο προπονητή και έκτος για τον Παναθηναϊκό απέναντι σε μια Μακάμπι η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος. Επίδειξη τακτικής από την ελληνική ομάδα καθοδηγούμενη από τον Διαμαντίδη», αναφέρει στη συνέχεια.

«Ο Παναθηναϊκός, βασιλιάς της Ευρώπης», αναφέρει η ιστοσελίδα της Marca στην πρώτη της σελίδα ενώ εσωτερικά γράφει:

«Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα: Παναθηναϊκός», αναφέρει και συνεχίζει: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα. Στην αλήθεια έχει πολλά αλλά σχεδόν όλα φοράνε πράσινα και παίζουν για τον Παναθηναϊκό. Μια μηχανή καθοδηγούμενη από τον Ομπράντοβιτς ήταν ασταμάτητη. Η Μακάμπι ποτέ δεν έβαλε σε μπελάδες τους Έλληνες οι οποίοι πήραν την νίκη στον τελικό της Ευρωλίγκας», καταλήγει.

«Ο Παναθηναϊκός κατακτά την έκτη του Ευρωλίγκα», αναφέρει η καταλανική, Sport. «Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και κατέκτησε το έκτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία του, επανακτώντας τα σκήπτρα από την Μπαρτσελόνα», καταλήγει.

«Η Ευρωλίγκα είναι το βασίλειο του Ομπράντοβιτς», υποστηρίζει η ιταλική, Gazzetta dello Sport και συνεχίζει: «Ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία του νικώντας την Μακάμπι. Το έκτο θαύμα του Ομπράντοβιτς», συνεχίσει η ιταλική ιστοσελίδα η οποία συνεχίζει την… αποθέωση στον Ομπράντοβιτς. «Κανένας άλλος δεν έχει νικήσει τόσα τρόπαια»…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε