Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπόκλιση σε Μέσι, Ρονάλντο από τον ισπανικό Τύπο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες του κόσμου πήραν απ΄το χέρι τις ομάδες τους και μπορεί το κλάσικο να μην έβγαλε νικητή, ωστόσο τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι γνωρίζουν την αποθέωση του Τύπου. Δείτε τα γκολ.

«Η Μαδρίτη και η Μπάρτσα άδειασαν σε μία νύχτα ΑΞΕΧΑΣΤΗ! Η μάχη για τη χρυσή μπάλα επίσης συνεχίζεται. Δύο γκολ του Μέσι και δύο του Ρονάλντο. Μουρίνιο: Ο Κριστιάνο και ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη. Πρέπει να απαγορευτεί να μιλάμε για το ποιος είναι καλύτερος στον κόσμο», γράφει η AS.

«Από άλλο πλανήτη», αναφέρει η επίσης μαδριλένικη Marca και προσθέτει «Ο Μέσι και ο CR7 έδειξαν με τα δύο γκολ τους για ποιο λόγο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Παθιασμένο clasico με καλό ποδόσφαιρο, ρυθμό και ένταση στο μάξιμουμ, ευκαιρίες και αμφισβητούμενες φάσεις. Η Μαδρίτη ήταν ισοπεδωτική το πρώτο μισάωρο. Η Μπάρτσα έσωσε τη λεπτή κατάσταση χωρίς τρεις από τους βασικούς της αμυντικούς».

Η καταλανική Sport αναφέρει: «Ματσάρα! και έχει στο κέντρο το Μέσι και το +8, την διαφορά που διατηρήθηκε από τους Μερέςνγκες. «Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το σημαντικό της πλεονέκτημα επί της Μαδρίτης στο Πρωτάθλημα μετά από επτά παιχνίδια».

Η El Mundo Deportivo γράφει: «Α8. Η Μπάρτσα πήρε μια ισοπαλία με γεύση νίκης και άξιζε να κέρδισε σε ένα δεύτερο ημίχρονο που είχε χρώμα μπρλαουγκράνα. Ο Μέσι πέτυχε τα δύο γκολ και έφτασε τα 8 στο Πρωτάθλημα και τα 17 στα clasico, όντας για μια ακόμα φορά αποφασιστικός»

Μοιράστηκαν τα πάντα! – Χορταστικές Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, απόλυτοι πρωταγωνιστές Μέσι-Ρονάλντο (VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε