Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Υποστολή σημαίας! – Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εμφανώς συγκινημένος ο παίκτης-σύμβολο των “πρασίνων” ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από πέντε χρόνια. “Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Ενδεδειγμένη λύση το εξωτερικό”, τόνισε.

Μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Καραγκούνης που ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημίες της Παιανίας το 1993 έφυγε το 2003 για να αγωνιστεί στην Ίντερ και την Μπενφίκα πριν επιστρέψει το 2007.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM, ο 35χρονος μέσος τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Σεβαστή η απόφαση του προπονητή. Στα 20 χρόνια που παίζω ποοδόσφαιρο δεν έχω δώσει αφορμή. Έγραφαν ότι ζητούσα εγγυήσεις για να παίζω κάτι που δεν ίσχυε.

Η μοναδική εγγύηση είναι η δουλειά μου. Αυτά είναι όλα η δουλειά μου. Ποτέ δεν ειπώθηκε αυτό το πράγμα. Έβλεπα από πέρυσι πως η διοίκηση ήθελε να με κρατήσει.

Ένιωσα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Έκανα ότι μπορούσα για να βρούμε μία λύση. Θα έπρεπε όμως να ειπωθούν αλήθειες από την αρχή και να τελειώσεις το θέμα πιο νωρίς.

Ο κύριος Αλαφούζος κάνει μία τεράστια προσπάθεια παρότι δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, όμως ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Επί της ουσίας δεν έχει έγινε καμία συζήτηση για τα οικονομικά. Δεν έχω μιλήσει όλο αυτό τον καιρό για τα οικονομικά αν και θα μπορούσα.

Όταν ήρθα από την Μπενφίκα έκανα παραχωρήσεις στο οικονομικό, αλλά πίστεψα στην ομάδα και στο όραμα του γηπέδου επειδή είμαι Παναθηναϊκός.

Δεν θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στα χρήματα, επειδή έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι έκανα στο οικονομικό για να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ομάδας. Είτε έπαιζε για 3.000 ευρώ τα πρώτα χρόνια είτε για 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια πάντα τιμούσα το συμβόλαιο μου.

Δεν ήθελα πριν το παιχνίδι με την Μάδεργουελ να πάρω αυτή την πρωτοβουλία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί δεν ήταν καλό για μένα να βρίσκεται στον αέρα το θέμα.

Θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση προσπάθησε για το καλύτερο, όμως ορισμένα πράγματα δεν ερμηνεύθηκαν σωστα και φτάσαμε μέχρι εδώ.

Είναι μία δύσκολη στιγμή μετά από 16 χρόνια. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, να συνεχίσω. Είναι μία δύσκολη απόφαση, έχω οικογένεια και τρία παιδιά, το εξωτερικό φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ενδεδειγμένη λύση.

Θα δούμε μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις διοικήσεις, τους συμπαίκτες μου σε όλους τους ανθρώπους στην Παιανία για όσα έχουμε περάσει.

Ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα την φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περίοδο 2002/03. Ήταν μία από τις καλύτερες εποχές στην ιστορία του Παναθηναϊκού”.

Νικοπολίδης για Καραγκούνη: Γιώργο, δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε