Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπόσχεση Δημητρέλου σε παίκτες: Θα πάρετε όλα τα λεφτά σας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες της Ένωσης πριν την προπόνηση της Παρασκευής και τους υποσχέθηκε ότι μέχρι την Τρίτη θα τους καταβληθούν περίπου 900.000 ευρώ.

Βλέπουν το… χρώμα του χρήματος στην ΑΕΚ

Ο κ. Δημητρέλος βρέθηκε πριν την προπόνηση της Παρασκευής στα αποδυτήρια της Ένωσης με τον αντιπρόεδρο, Ηλία Μποβαλη και μίλησε στους παίκτες.

Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν να μπαίνουν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και τους ευχαρίστησε για την υπομονή που δείχνουν.

Αρχικά, τους τόνισε: “Θα πάρετε όλα τα λεφτά που σας οφείλονται και δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια εδώ και καιρό και ότι χρήματα καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε πηγαίνουν σε εσάς. Τακτοποιούμε επίσης και άλλες οφειλές, ώστε να παίζει η ομάδα με κόσμο στο γήπεδο. Τα χρήματα που μένουν από αυτές τις οφειλές πηγαίνουν στους λογαριασμούς σας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που έχετε δείξει και που συνεχίζεται να δείχνετε”.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: “Ακόμα και σήμερα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς σας. Θα συνεχιστεί αυτό και τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στόχος μας είναι να αποπληρωθείτε άμεσα. Περιμένουν ακόμα και σήμερα κάποια χρήματα. Αν έρθουν θα μπουν και αυτά άμεσα στους λογαριασμούς σας, όπως και στους λογαριασμούς των υπαλλήλων”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που θα μπουν είναι περίπου 900.000 ευρώ, που αποτελούν το 1/3 των συνολικών οφειλών.

Οι παίκτες ρώτησαν τον κ. Δημητρέλο αν τα συγκεκριμένα χρήματα προέρχονται από κάποιον επενδυτή και εκείνος τους απάντησε: “Όχι! Δεν είναι από επενδυτές! Είναι χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει εμείς από εδώ και από εκεί και είναι για εσάς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε