Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπελάδες για Σισέ! “Στο κινητό του μέρος του “ροζ” βίντεο του Βαλμπουενά”

Μπελάδες για Σισέ! “Στο κινητό του μέρος του “ροζ” βίντεο του Βαλμπουενά”

Όχι απλά δεν θα.. ησυχάσει, αλλά φαίνεται πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα έχει άσχημα μπλεξίματα, για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με ερωτικό βίντεο.

Η γαλλική αστυνομία φέρεται να έχει νέα στοιχεία για τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πολύκροτη απόπειρα εκβιασμού του 31χρονου άσου της εθνικής ομάδας, Ματιέ Βαλμπουενά, χρησιμοποιώντας “ροζ” βίντεο.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 επειδή ήξερε τους άλλους εμπλεκόμενους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “LE FIGARO” και του “Europe1”, είναι πλέον πολύ πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες στον Σισέ, καθώς στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο «ροζ» βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά.

Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση εκβιασμού, καθώς μέχρι σήμερα είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως σχετικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά για τη διανομή του βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τη σύζυγό του, ζητώντας του 150.000 ευρώ. Η απόπειρα εκβιασμού περιλαμβάνει βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε