Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Υποβιβάζεται στην Ελλάδα… “πετάει” στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Βολιώτες μπορεί να έμαθαν τα άσχημα μαντάτα το πρωϊ, αλλά το βράδυ στο Λουξεμβούργο έκαναν και με το παραπάνω το χρέος τους. Νίκησαν πολύ εύκολα με 3-0 την Ντιφερντάνζ και εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του Γκραθία μπορεί να ήταν επηρεασμένοι από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αλλά στο δεύτερο οι Βολιώτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στο άνετο 3-0.

Ο Σκέμπρι στο 66′ με εξαιρετική ενέργεια άνοιξε το σκορ και 5 λεπτά αργότερα ο Ακόστα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Βολιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και έφτασαν σε τρίτο τέρμα λίγο πριν το τέλος του ματς με τον Σολάκη. Πλέον το δεύτερο ματς στο Πανθεσσαλικό έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ουσιαστικά προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League, αλλά περιμένει να μάθει την τελεσίδικη απόφαση για τον υποβιβασμό του που θα επηρεάσει και την Ευρωπαϊκή του παρουσία.

Ντιφερντάνζ (Μόρις Σπιτόνι): Βέμπερ (62′ Χιμ), Ροντρίγκες, Ζιμπενάλερ (73 Μέι)’ , Μπούκβιτς, Γιένις, Λεόνι, Λέμπρεσν, Κετενμάιερ (75′ Ροιμπέιρο), Μπέτμερ, Κάρον, Φρανζόνι.

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Άλβαρες, Νταρμπιόν (74′ Κάσκιο), Μπρέσκα (67′ Ακόστα), Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε