Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Υποχωρεί ο Βωβός

Δίνει λύση ο Βωβός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις για να κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο στον Βοτανικό.

Η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε την αποστολή εγγράφου προς το υπουργείο περιβάλλοντος, ενέργεια και κλιματικής αλλαγής, στην οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την εξασφάλιση του ισοζυγίου πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων, ενώ παραχωρεί και 500 θέσεις πάρκινγκ στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού
Α. Με έγγραφό της προς την κα. Τίνα Μπιρμπίλη, Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, που κοινοποιήθηκε προς τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, Δήμαρχο Αθηναίων και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέλαβε την υποχρέωση, μερίμνη και δαπάναις της, να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλίζεται απολύτως, αυτοτελώς για το Βοτανικό, το ισοζύγιο κοινοχρήστων χώρων και κοινοχρήστου πρασίνου, κατά τα οριζόμενα στην εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ (3059/2009).
Β. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να κατασκευάσει σταθμό αυτοκινήτων 1.500 θέσεων στάθμευσης και να παραχωρήσει 500 θέσεις από τις κατασκευαζόμενες στο εμπορικό κέντρο, ώστε να εξασφαλισθούν, μαζί με τις εντός του γηπέδου θέσεις, οι απαιτούμενες για τη λειτουργία του. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτεται και η έλλειψη των 500 θέσεων που θα κατασκευάζοντο στο πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου.
Οι κατά τα άνω δεσμεύσεις και παραχωρήσεις δίνουν τη δυνατότητα για την εκ νέου ρύθμιση του συνόλου της Διπλής Ανάπλασης μέσα στα πλαίσια της απόφασης του ΣτΕ και τη συνέχιση των εργασιών κατασκευής του εμπορικού κέντρου, που εκτελέσθηκαν κατά πιστή εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3481/2006 που ψήφισαν οι 257 της Βουλής των Ελλήνων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε