Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζαγοράκης: Αυτό δεν θα περάσει

Με αυστηρότητα μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ
Με αυστηρότητα μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Θ.Ζαγοράκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την προπόνηση, τονίζοντας ότι τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες δεν θα περάσουν απαρατήρητα. 

Μόλις 5 λεπτά κράτησε η ομιλία του Θοδωρή Ζαγοράκη προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος κυρίως για την αντίδραση τους σε ο,τι αφορά τη μικρή καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων και λιγότερο για την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

“Αυτό που έγινε δεν θα περάσει έτσι. Αυτό, δεν έπρεπε να συμβεί πριν από έναν τόσο κρίσιμο αγώνα”, φέρεται να τους είπε αναφορικά στην δυσαρέσκεια που είχαν εκφράσει για την καθυστέρηση της πληρωμής τους. Ταυτόχρονα, τους κάλεσε να αλλάξουν τη στάση τους και το κλίμα στην ομάδα με την αρχή να γίνεται από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή. Πάντως, πρόστιμο από την διοικήση προς τους παίκτες δεν επιβλήθηκε, προς το παρόν.

Στα αγωνιστικά, ο Βιειρίνια αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή είναι αμφίβολη. Καλά είμαι όμως τα νέα για τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις και αν βγάλει και το αυριανό πρόγραμμα τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Κυριακής. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Κοντρέρας και τους τραυματίες Τσιρίλο και Φιλομένο.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε