Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζαγοράκης: Είχε τάσεις φυγής ο Βρύζας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε με οργανωμένους οπαδούς της ομάδας για την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, ενώ τους επέστησε την προσοχή ώστε να μην συμβεί το παραμικρό στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς ώστε να προστατευτεί η ομάδα στον αυριανό πρώτο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Τούμπα για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
 
“Θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν υπέρ της μετακίνησης οπαδών γιατί θέλαμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάει στην Κωνσταντινούπολη. Αν δεν προσέξουμε στην Τούμπα, μπορεί να μη μας αφήσουν. Δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε πρόκληση, ενδεχομένως παρουσιαστεί. Ακόμη κι αν σηκώσουν κανένα πανό, που δεν γίνει αντιληπτό στην είσοδο, πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος χαμένοι θα είμαστε εμείς. Αν συμβεί κάτι, δεν θα μας αφήσουν να πάμε στην Κωνσταντινούπολη”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ που στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα.
 
“Ήταν δική του η απόφαση να αποχωρήσει, εγώ τον ήθελα στην ομάδα και προσπάθησα να τον κρατήσω. Το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής”, είπε ο πρόεδρος του δικεφάλου του βορρά για να πάρει την διαβεβαίωση ότι οι οργανωμένοι τον στηρίζουν.

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης στην καθιερωμένη συνεντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην σημασία να μείνει ανέπαφη η εστία της ομάδας στην Τούμπα. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις αναλυτικά ΕΔΩ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε