Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζαγοράκης: “Να τελειώσει το κουτσομπολιό στον ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απαντήσεις και διευκρινίσεις για όλα τα “φλέγοντα” ζητήματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ έδωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ. “Για εμάς υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Η αλήθεια”, δήλωσε.

“Θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα”, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Θοδωρής Ζαγοράκης. “Το οικονομικό κομμάτι θα το σχολιάσει ο κ. Βιολίδης. Θα σας πει για ό,τι κάναμε αυτά τα δύο χρόνια. Για τα έσοδα, για τα χρέη, τα μπάτζετ και ό,τι πρόβλημα υπάρχει από χθες στα οικονομικά είναι δικό μας θέμα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάντα δίκιο. Τους το έχω πει. Θα είμαι πάντα μαζί τους. Για να τελειώσει αυτό το θέμα. Στην ομάδα οφείλουμε δόση συμβολαίου από τον Μάιο. Κάνουν υπομονή στην υπομονή, αφού τους το ζητήσαμε. Έχουμε δεσμευθεί ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου όλα θα είναι τελειωμένα. Για εμάς ένα πράγμα θα υπάρχει. Η αλήθεια. Και όποιος έχει αμφιβολία για αυτό να έρθει να μας το πει. Αρχίζουμε με τα οικονομικά και να ξέρετε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα”.

Με τη “γλώσσα” των αριθμών

Τη “σκυτάλη” πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία.

“Την τελευταία χρονιά εισπράξαμε 20.276.500 ευρώ από τα οποία 6.838.000 είναι τα διαρκείας και 2.835.000 τα εισιτήρια. Η ζημία της προηγούμενης χρονιάς είναι 2.300.000 ευρώ” τόνισε ο κ. Βιολίδης.”Οι οφειλές δεν προήλθαν από λάθος που κάναμε. Δεν υπάρχει ταμειακό έλλειμμα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν μαύρες τρύπες”, είπε.

ΕΞΟΔΑ

-Συμβόλαια, πριμ, πριμ κανονισμού, μάνατζερ κτλ: 37.063.028 ευρώ
-Μεσήμβρια: 1.141.690 ευρώ
-Υποδομές (Μισθοδοσίες, μετακινήσεις, προσωπικό): 1.616.915 ευρώ
-ΑΣ ΠΑΟΚ: 2.118.109 ευρώ
-Μάρκετινγκ: 141.685 ευρώ
-Χρηματοοικονομικά έξοδα: 1.937.000 ευρώ

Μετά τις απαραίτητες οικονομικές διευκρινίσεις το λόγο πήρε και πάλι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος απάντησε στα όσα λέγονται για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

“Ακούω ότι εγώ έχω σχέση με ασφαλιστική εταιρεία. Ότι ο Βιολίδης πήρε λεφτά από το ταμείο. ότι ο Μιχαηλίδης έχει σχέση με το προπονητικό κέντρο και κάνει άλλες δουλειές. Το κουτσομπολιό στον ΠΑΟΚ πρέπει να τελειώσει. Θέλουμε διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα”, τόνισε.

Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου: “Αν δεν πληρώναμε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για βελτιωτικές κινήσεις θα ψάχναμε έδρα. Δεν ξέρω που θα παίζαμε. Κάπου αλλού. Στην Αθήνα ή στην Ευρώπη”.

“Πάμε για Πρωτάθλημα”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ επανέλαβε τους στόχους της φετινής χρονιάς, υπογραμμίζοντας ότι για τον ίδιο περσινή Πρωταθλήτρια είναι η ομάδα του.

“Αυξήσαμε το μπάτζετ γιατί πιστεύουμε στην ομάδα. Η ομάδα φέτος πάει για πρωτάθλημα. Είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα είναι πιο δυνατή από τα τρία προηγούμενα χρόνια. Είναι έτοιμη να δώσει περισσότερες χαρές. Δεν είμαι άνθρωπος του ρίσκου. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάποιους στόχους που έχουμε βάλει”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη συνέντευξη Τύπου τέθηκε και το θέμα της διαιτησίας: 

“Θέλετε να πούμε για διαιτησία… Έχω εκφράσει εκεί που έπρεπε τις αντιρρήσεις μου. Πήρα εγγυήσεις ότι δε θα ξαναμπεί στους πίνακες ο διαιτητής που μας αδίκησε. Τελικά τον ξαναείδαμε, γιατί μάλλον κάποιοι θεωρούσαν μάλλον έχω εμπιστοσύνη. Ειλικρινά. Κάθε χρόνο που περνάει τα παιδιά γίνονται καλύτερα και έχουν καλή παρουσία. Θα περιμένουμε στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό να διατητεύσει αυτός ο ρέφερι, ή στο ματς με τον Άρη. Θέλουμε καλούς διαιτητές και έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και σε όσους διοικούν. Μας ενδιαφέρει να μη μας πειράξει κανείς. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους. Όσο αντέχουμε θα προστατευόυμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ“.

“Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για το γήπεδο”

“Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν κουβέντες. Πρέπει να ξεκινήσει. Επιβάλλεται να πάρουμε όλοι ενεργό ρόλο. Το λέμε συνέχεια. Έχουμε δώσει πολλά για την Τούμπα (3 εκατομμύρια για το γήπεδο σε 3 χρόνια). Το γήπεδο είναι 50 ετών και προσπαθούμε να το κάνουμε ανθρώπινο. Όλοι θέλουμε Τούμπα. Αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Μακάρι να γίνει εδώ το νέο γήπεδο. Θα εξαντλήσουμε με διαφάνεια όλες τις πιθανότητες”, τόνισε αναφερόμενος στο θέμα του νέου γηπέδου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι ο ίδιος αρνήθηκε να αναλάβει τη Super League, αλλά ότι θεωρεί πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού “είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να διεκδικήσει τα συμφέροντα μας”. Για τον Παύλο Δερμιτζάκη τόνισε ότι από τη στιγμή που είναι στον ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος προπονητής, ενώ για τον Ζήση Βρύζα, ο Ζαγορακης επεσήμανε ότι δεν ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, “αλλά εκείνος θεώρησε ότι είχε κλείσει ο κύκλος του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε