Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζαγοράκης και Sold out

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρόν στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα, η οποία διεξήχθη με εντατικούς ρυθμούς. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για την ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Όπως συνηθίζει πριν από τα σημαντικά παιχνίδια ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα. Ο πρόεδρος του “δικεφάλου του βορρά” δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Τετάρτη.
 
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα κάνοντας αποθεραπεία με μασάζ και ειδικές ασκήσεις αποφόρτισης, καθώς είναι από τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στα πόδια τους. Εκτός του 33χρονου σέντερ μπακ και οι Σαλπιγγίδης-Βιεϊρίνια έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα, ώστε να είναι πιο “φρέσκοι” την Τετάρτη.
 
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου του καθώς μόλις 1500 εισιτήρια έχουν απομείνει για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Σε αυτό το ματς, οι Θεσσαλονικείς παίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και οι ίδιοι ακόμα το χαρακτηρίζουν ως τι σημαντικότερο της σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε