Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζαραδούκα, Μόνχε και Γιακούποβιτς παίρνει ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για τους παίκτες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να αποκτήσει τους Βιθέντε Μόχνε και Γιάννη Ζαραδούκα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Έλντιν Γιακούποβιτς αφού ο Βαλβέρδε δεν εμπιστεύεται τον Δασκαλάκη ενώ ο Κοστάντσο αμφισβητείται κυρίως από τον κόσμο.

Η συμφωνία με τους Μόνχε και Ζαραδούκα είναι δεδομένη. Ο πρώτος θα υπογράψει, όταν η ΕΠΟ το επιτρέψει, συμβόλαιο διετούς διάρκειας έναντι 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο διεθνής αριστερός μπακ για 2+1 χρόνια με απολαβές 200.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Μόνχε προορίζεται για βασικός αφού το κενό που άφησε ο Ριέρα δεν έχει αναπληρωθεί. Ο Ζαραδούκας δεν θα παραχωρηθεί δανεικός αφού ο Βαλβέρδε αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες, βλέποντας ότι ο Μαρκάνο δεν είναι έτοιμος για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σκέψεις υπάρχουν και για την απόκτηση του Έλντιν Γιακούποβιτς. Ο 27χρονος πορτιέρο είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι αλλά τότε προτιμήθηκε ο Κοστάντσο και ο Δασκαλάκης. Για τον πρώτο υπάρχει αμφισβήτηση κυρίως από τους φίλους της ομάδας, ενώ τον δεύτερο δεν τον εμπιστεύεται ο Βαλβέρδε. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν για την απόκτηση του Γιακούποβιτς, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με κάποια ομάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε