Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζαραδούκας: Δέος στο Καραϊσκάκη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ανυπόμονος να αγωνιστεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων”, ο Γιάννης Ζαραδο’υκας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “ζω ένα όνειρο”, ενώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε πως “Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς… Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα”
 
Η συνέντευξή του Γ. Ζαραδούκα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Για το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”: “Νιώθω ένα δέος που βρίσκομαι σε τέτοιο γήπεδο. Για μένα είναι ένας παράδεισος και ελπίζω να έρθει η ώρα να αγωνιστώ σ’ αυτό το γήπεδο”.

Για τις εικόνες που υπάρχουν στο χώρο των αποδυτηρίων: “Είναι καταπληκτικά τα αποδυτήρια και βλέπουμε κάποιες αναμνήσεις που μας γεμίζουν με πάθος και σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις και εσύ τέτοιες στιγμές. Είναι κάποιες εικόνες που βλέπουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν βοηθήσει και τον Ολυμπιακό. Είναι ξεχωριστές εικόνες γιατί είναι παίκτες που φαίνονται είναι γεμάτοι πάθος, ενώ έχουν πετύχει και πολλές διακρίσεις”.

Για τα εντυπωσιακά αποδυτήρια του Ολυμπιακού: “Για τον ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει τέτοια αποδυτήρια, να έχει ησυχία και ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, είναι σημαντικό να έχεις και κάποιους ανθρώπους που θα βοηθούν πολύ να είμαστε έτοιμοι σωματικά”.

Για το κλίμα στην ομάδα: “Από τη πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει πως ξένοι και Έλληνες είναι ένα. Αμέσως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την κλήση μου στην εθνική”.

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: “Έχω ξαναπεί πως ζω ένα όνειρο γιατί όταν ζεις καταστάσεις σε χαμηλότερες κατηγορίες και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα παίζεις σ’ ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είναι μια ανταμοιβή, ενώ πιστεύεις και περισσότερο στον εαυτό σου για τις δυνατότητές σου και βοηθάς περισσότερο την ομάδα”.

Για τις πρώτες κουβέντες του Βαλβέρδε: “Μου είπε “καλώς ήρθες να είσαι έτοιμος με υγεία και δουλειά”. Για μένα αυτές είναι οι πιο σωστές κουβέντες που θα μπορούσε να μου πει και εγώ πιστεύω πολλή στη δουλειά”.

Για το πρώτο του ματς στο Καραϊσκάκης: “Πιστεύω πως με τους φιλάθλους θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να κάνεις από την πρώτη εμφάνιση μια καλή παρουσία για να πάρεις δυνάμεις και να πιστέψεις στις δυνατότητες σου”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, εγώ όμως βασίζομαι στην απόδοση της ομάδας μου. Τα ντέρμπι όμως είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ: “Επειδή έχει αλλαγή προπονητή θα έχει διαφορετική φιλοσοφία και ίσως αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, όσο προλάβει δηλαδή. Θα είναι καλό και δύσκολο παιχνίδι”.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: “Προσφέρει κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο και έχει άλλο επίπεδο σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας, αλλά και του προηγούμενου χρόνου που ήταν όλα τα παιδιά μαζί”.

Για το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού: “Έχει πάρα πολύ καλή τακτική, γρήγορη άμυνα, δηλαδή όταν κάνεις επίθεση ξαναπαίρνεις γρήγορα τη μπάλα αν την χάσεις και έχει ικανούς σκόρερ που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πετύχουν γκολ”.

Για την αγάπη του κόσμου: “Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό, πρώτη φορά το συναντώ και ελπίζω και εγώ να δείξω τι μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου”.

Για την ιστορία του Ολυμπιακού: “Ο Ολυμπιακός έχει μια τεράστια ιστορία, είναι από τις πρώτες ομάδες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, βλέπουμε πόσο κόσμο έχει και εδώ που είμαστε βλέπουμε την ιστορία που έχει, τα πρωταθλήματα και ονόματα παικτών που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα. Αυτή η ιστορία δεν περιγράφεται”

Για το μνημείο προς τιμήν των θυμάτων της θύρας 7: “Είναι σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές να ερχόμαστε τους θυμόμαστε. Το βλέπουμε και εμείς στο γήπεδο πως κάθε φορά το σκεφτόμαστε βλέποντας το 7 που σχηματίζετε από τα μαύρα καθίσματα στην εξέδρα και μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει δύναμη να παίξουμε”

Το μήνυμα στον κόσμο: “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ έφεραν στην ομάδα και θέλω να πω στον κόσμο πως θα κάνω ό,τι μπορώ και στις προπονήσεις και στους αγώνες για να τους δικαιώσω και αυτούς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε