Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Αν παίζαμε “οικονομικό” παιχνίδι θα ήμασταν ήδη χαμένοι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έμεινε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του ματς κόντρα στη Σάλκε και αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση η οποία όμως δεν… παίζει μπάλα.

εονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για τη βελτίωση του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας των ομίλων, για τις στημένες φάσεις που θα κρίνουν το ματς αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:

“Η κρίση στην Ελλάδα όπως και στην Πορτογαλία έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο, όμως το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα οικονομικά δεδομένα, αν παίζαμε ένα οικονομικό παιχνίδι με την Σάλκε θα είχαμε χάσει από σήμερα, όμως οι παίκτες μου θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει εξελιχθεί πολύ από την πρώτη αγωνιστική. Έχει βελτιωθεί. Για την Σάλκε έχουμε την άποψη ότι η δυναμική της είναι ίδια. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση και να τα παίξουμε όλα την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση.

Το να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μηδέν είναι ένας σίγουρος τρόπος για να χάσεις. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ένας από τους στόχους μας είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και τους Έλληνες και να δείξουμε κάτι καλό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις στημένες φάσεις στην άμυνα γιατί ξέρουμε την δύναμη του αντιπάλου και ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις δικές μας στημένες φάσεις.”

“Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”

Αποχωρεί από τη Σάλκε ο Χούντελαρ!

“Μόνο από την απόδοση της Σάλκε εξαρτάται το ματς με τον Ολυμπιακό”

Οι ομογενείς ζήτησαν τη νίκη απ’τους παίκτες του Ολυμπιακού

Μήτρογλου: Μεγάλο κίνητρο για μένα – Ο προπονητής αποφασίζει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε