Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Δεν μιλάμε για τον Μάτιτς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσο στην Πορτογαλία και διέψευσε πως οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σέρβου μέσου της Μπενφίκα, Νεμάνια Μάτιτς.

“Γνωρίζω πολύ καλά την πορτογαλική αγορά, αλλά, από όλα αυτά τα ονόματα που γράφτηκαν τo τελευταίο διάστημα, ελάχιστα είναι σωστά.

Δεν είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τον Μάτιτς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στον ραδιοφωνικό σταθμό “Antena 1”.

Ο Ζαρντίμ μίλησε επίσης για τους στόχους του Ολυμπιακού, λέγοντας πως “… θέλουμε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Όσο για τη δουλειά που γίνεται στους “ερυθρόλευκους” και τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του, ο Πορτογάλος προπονητής, τόνισε: “Ακόμα είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν και εκείνοι. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γίνεται καλή δουλειά και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, την πιο δημοφιλή και πιο δυνατή. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να πετύχω στον Ολυμπιακό”.

Ανακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε ο Γκρέκο – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Βγάζει συμπεράσματα ο Ζαρντίμ – Οι “εκλεκτοί” για την άμυνα

“Πρώτη” στην Πορτογαλία – Βάρος στην τακτική από Ζαρντίμ

Την Τρίτη υπογράφει ο Γκρέκο με Ολυμπιακό

Στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός

Στην Αθήνα ο Γκρέκο:Ευκαιρία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός!

Σερβικά σενάρια για Μάτιτς και Ολυμπιακό

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε