Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Στόχος είναι το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός να ξεκινάει τα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκαθαρίζει ότι το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει την ομάδα είναι το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη του στη NOVA, στάθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι σε αυτό κόντρα στη Σάλκε που ακολουθεί. Οι ερυθρόλευκοι, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχουν ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι’ αυτό το τρίποντο στους Ζωσιμάδες είναι στο μυαλό όλων.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε…

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν θα επηρεάσει την ομάδα: Αυτή την στιγμή ήταν κακή για εμάς η διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έλειπαν στις εθνικές ομάδες και δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε, όπως θα δουλεύαμε με την ομάδα πλήρη. Επίσης είχαμε ξεκινήσει με δύο νίκες και είναι δύσκολο να βρούμε τον ίδιο ρυθμό.
 
Για την απουσία του Μανιάτη: Δεν μας ανησυχεί γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει πάντα να έχει και να βρίσκει εναλλακτικές λύσεις. Πρέπει να βασίζεται στο σύνολο και όχι ατομικά σε έναν παίκτη. Παρόλα αυτά, ο Μανιάτης είναι ένας χρήσιμος παίκτης και σίγουρα θα μας λείψει.
 
Για τις πολλές υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και αν σκοπεύει να κάνει ροτέισον: Αυτή την στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και έχει καταπληκτική άμυνα. Αυτή την στιγμή μόνο εκεί είναι το μυαλό μας.
 
Για τα θετικά στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα: Είναι μία ομάδα πάρα πολύ ενωμένη, δυνατή και έχει καλό σύνολο. Εχω δει και τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλή άμυνα και αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε μία δυναμική επίθεση έτσι ώστε να σκοράρουμε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που είναι και ο στόχος μας. 
 
Πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Ντιακιτέ: Χρειάζεται δύο με τρεις εβδομάδες για να δουλέψει μαζί και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να φτάσει στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης.
 
Αν είναι δύσκολο να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μπερδέψουμε τις δύο διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή έχουμε την ευκαιρία με νίκη να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτός είναι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσκεψη από Μαρινάκη και… έλεγχος ντόπινγκ!

Ο Αμπντούν… αποκάλυψε την ανανέωση του!

Θεοδωρίδης: Βλέπουν σαν ξερολούκουμο τον Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε