Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ζαρντίμ: Θετική εικόνα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά

Ζαρντίμ: Θετική εικόνα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.07.2012 | 21:35
Πρώτη δημοσίευση: 14.07.2012 | 21:35

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως τόνισε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό. Κρατάμε κάποια στοιχεία από το φιλικό. Είναι σημαντικό ότι η Σπαρτάκ ήταν πιο έτοιμη αφού ξεκινάει το πρωτάθλημά της την άλλη εβδομάδα και όμως πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχει γίνει», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όταν ρωτήθηκε για τους τομείς που χρειάζεται διόρθωση η ομάδα του, είπε: «Πού θέλουμε διόρθωση; Πρέπει να διορθώσουμε τα πάντα, είμαστε στην αρχή της χρονιάς ακόμα. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να βελτιωθούμε»

Για την απόδοση Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά, σχολίασε: «Είχαμε στο τέλος δυσκολίες. Στα τελευταία 20 λεπτά αλλά είναι λογικό. Είχαμε και λίγους παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές. Είναι στο τέλος της προετοιμασίας η Σπαρτάκ και είναι πιο έτοιμη ειδικά στο τέλος του αγώνα φάνηκε, είναι λογικό».

Τέλος, για τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, τόνισε: «Είναι πολύ θετική η εικόνα που κρατάω, έχουμε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ πέρυσι και θα μείνουν στην προετοιμασία για να τους δούμε»


   Διαδώστε αυτό το άρθρο