Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζαρντίμ στους παίκτες: “Πάρτε παράδειγμα τον Ιμπαγάσα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα παράπονα του για την απόδοση και την διάθεση που βγάζουν πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του στους αγώνες εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Τετάρτης. Πρόβλημα με Φετφατζίδη.

“Να παραδειγματιστείτε από τον Ιμπαγάσα, τον Μοντέστο και τον Τζεμπούρ. Μοχθούν σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι τυχαία η εικόνα που έχουν μέχρι σήμερα στους αγώνες. Να δουλέψετε όλοι σκληρά στις προπονήσεις, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και κυρίως να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του κατά την προπόνηση της Τετάρτης.

Στη συνέχεια, ο Ζαρντίμ επεσήμανε πως “μας περιμένει μια τριάδα δύσκολων αγώνων μέσα σε εννέα ημέρες,  οι οποίοι χρειάζονται μεγάλη προσοχή”, συμπληρώνοντας πως “χρειάζεται να δούμε το κάθε παιχνίδι χωριστά και αυτή τη στιγμή προέχει ο Ατρόμητος”.

Ο 38χρονος προπονητής, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης είχε και αρκετά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές, τονίζοντας “όλοι θα παίξετε, όλοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας, καθώς έρχονται συνεχόμενοι δύσκολοι αγώνες και πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό”.

Στα της προπόνησης πρόβλημα προέκυψε με τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος δεν ακολούθησε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί οστικό οίδημα και θα πρέπει την Πέμπτη να κάνει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε