Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζαρντίμ:Υπάρχουν και δύσκολες μέρες – Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ως πρώτο στόχο τις νίκες και μέσα από τα παιχνίδια να βελτιώσει την εικόνα του. “Όλες οι ομάδες, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι μπορεί να μην παρουσιάσουν καλό θέαμα”, τόνισε.

Αρχικά, ο 38χρονος προπονητής, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εμφάνιση των Πειραιωτών και τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο τέλος της αναμέτρησης: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να δίνουμε ένα καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Όμως υπάρχουν και δύσκολες μέρες και σήμερα ήταν μία τέτοια μέρα με συνεχόμενα παιχνίδια με ένταση και ένα ταξίδι στην Αγγλία και η φυσική μας κατάταξη δεν ήταν καλή και είχαμε κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία».

Και συνέχισε: «Δεν είναι πάντα ίδια η απόδοσή μας. Είναι φορές που έχουμε παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο κι άλλες όχι αλλά είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη».

Για το αν η φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον Ολυμπιακό είναι να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπάει στις κόντρες, κάτι που δεν έχει συναντήσει στην Ελλάδα, δήλωσε: «Όλες οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν παίζουν απέναντί μας είναι πίσω από την μπάλα. Δεν έχουμε βρει μία ομάδα να παίζει όπως κι εμείς. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την ομάδα που μας έθεσε τη μεγαλύτερη δυσκολία με τις αντεπιθέσεις και εξαιτίας και της κούρασης των τελευταίων αγώνων αλλά και του ταξιδιού στο εξωτερικό. Είχαμε ξοδέψει πολλές δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις».

Σε ερώτηση για το αν λείπει κάτι από τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Εμείς δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Μετά δουλεύουμε για να παρουσιάζουμε και ένα ωραίο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως η βελτίωση στη ποιότητα στο παιχνίδι έρχεται με τη δουλειά. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και με τη πολύ δουλειά θα βελτιωθεί η ποιότητα. Εμείς δουλεύουμε για τις νίκες και είμαστε ευχαριστημένοι».

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει νιώσει έντονη πίεση στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», απάντησε: «Ξέρω πολύ καλά ότι ο κόσμος θέλει δύο πράγματα από την ομάδα του. Να κερδίζει και να παρουσιάζει ποιότητα στο παιχνίδι του. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετυχαίνουμε τις νίκες γιατί ο Πρωταθλητής πρέπει να ξέρει μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι να κρατάει τη φιλοσοφία νικητή και να ξέρει να παίρνει τις νίκες. Θέλω να πω πως ακόμα και η Μονπελιέ, μετά το ταξίδι της στην Γερμανία έχασε ένα παιχνίδι στην έδρα της. Όλες οι ομάδες, μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι μπορεί να μην παρουσιάσουν καλό θέαμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε