Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ζέκα: “Αισθάνομαι Ελληνας! Τραγούδησα τον ύμνο”

Ζέκα: “Αισθάνομαι Ελληνας! Τραγούδησα τον ύμνο”

Ο Ζέκα έζησε το Σάββατο μοναδικές στιγμές με την Εθνική Ελλάδας, στις Βρυξέλλες.  ‘Ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου”, είπε ο Πορτογάλος πολιτογραφημένος Έλληνας στην “A Bola”, λίγο μετά το ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδα.

“Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα, τόσο όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, όσο και όταν μπήκα στο γήπεδο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να κάνω το ντεμπούτο μου με την ελληνική εθνική ομάδα σε έναν αγώνα προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν μια μαγική στιγμή”, συνέχισε ο 28χρονος μέσος του Παναθηναικού στην πορτογαλική εφημερίδα.

“Τραγούδησα τον ύμνο, που έμαθα πριν πέντε, έξι μήνες. Ήταν ανάμεικτα συναισθήματα. Πέρασαν από το μυαλό μου, όλα… Από πού ήρθα και ό, τι έχω καταφέρει, είμαι υπερήφανος για ότι κέρδισα. Ήμουν πολύ χαρούμενος”, τόνισε ο έμπειρος μέσος και συνέχισε: “Σάμαρης και Μήτρογλου ήταν πολύ χρήσιμοι. Μου ευχήθηκαν καλή τύχη και με βοήθησαν”.

“Με καλωσόρισαν σαν να ήμουνα Έλληνας, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα”, αποκάλυψε ο Ζέκα, λέγοντας πως αισθάνεται και Έλληνας, μετά από έξι χρόνια που ζει στην χώρα.”Νιώθω μεγάλη αγάπη για τη χώρα, ταυτίζομαι με τους ανθρώπους. Με στήριξαν πάντα σε όλα όσα κατέκτησα στην Ελλάδα. Μετά από αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να μείνω στην Ελλάδα. Αισθάνομαι Έλληνας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε