Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζεοβάνι: Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ

Ζεοβάνι: Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα αρκεί βέβαια η ΑΕΚ να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να τον αποκτήσει. 

Θετικότατος στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο AEK365 ο Ζεοβάνι:

Πιστεύω ότι περισσότερο εξαρτάται από την ίδια την ΑΕΚ αν θα με αποκτήσει ή όχι. Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να μην αποκτήσει. Ξέρω ότι τη φανέλα της έχει φορέσει ο Ριβάλντο τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα το 2001. Θα με ενδιέφερε ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο να αγωνιστικό στην Ελλάδα και να παίξω στην ΑΕΚ. Με τιμάει το ενδιαφέρον της. Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε ότι περιμένουμε επίσημη πρόταση.

Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά προφανώς όχι σε δεύτερη κατηγορία. Πέρασα καλά στη Χαλ, συνδέθηκα με τον κόσμο, αλλά δεν θα ήθελα να αγωνίζομαι στην Τσάμπιονσιπ. Μετά τον υποβιβασμό της Χαλ στη δεύτερη κατηγορία ο εκπρόσωπός μου κάνει συζητήσεις με άλλους συλλόγους.

Ξέρω για τις ιδανικές συνθήκες στις κερκίδες που δημιουργούν για τους ποδοσφαιριστές του; οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων. Και στην πατρίδα μου και στην Αγγλία και στην Ισπανία, αλλά και στην Πορτογαλία όταν αγωνιζόμουν στην Μπενφίκα ήξερα καλά για την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι Έλληνες οπαδοί. Είναι όμορφο να έχεις στην ομάδα σου τέτοιους οπαδούς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε