Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζεσουάλδο τα είδες όλα, ΠΑΟ – Ηρακλής 4-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Γκμόχ έδειξε στον Φερέιρα όλες τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της ομάδας του και ο Παναθηναϊκός από τον εφιάλτη του 0-2 έφτασε στον παράδεισο του 4-2 ανεβαίνοντας μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα


Πατέρας: Γι΄αυτό πήραμε τον Φερέιρα

Παύλος Γιαννακόπουλος: Θέλουν κρέμασμα όσοι έφεραν τον Γκοβού

Σε ένα από ωραιότερα ματς που έχουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μπροστά στα μάτια του νέου του προπονητή, ο οποίος παρακολούθησε το ματς δίπλα στον Νίκο Πατέρα, στα επίσημα.

 
Οι δύο άμυνες ήταν ανύπαρκτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πάρα πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μάρα στο 20΄και ο Πίτου Γκάρσια στο 21΄πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό για τον “γηραιό” που βρέθηκε μπροστά με 0-2 και έσπειρε… διχόνοια στους φίλους των “πρασίνων” που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ξαναμπεί γρήγορα στο ματς. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Λουίς Γκαρσία μείωσε σε 2-1 και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σισέ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά.
 
Στην επανάληψη ο Σισέ με φανταστική ενέργεια δημιούργησε και εκτέλεσε το δέκατο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, στο 51ο λεπτό, πριν αποχωρήσει τραυματίας στο 64΄. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 75΄ο Πετρόπουλος μετά από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη.
 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάτσεκ Γκμοχ): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος (70′ Σιμάο), Μαρίνος, Γκαρσία, Σισέ (66′ λ.τ. Πετρόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής (46′ Σίσιτς), Κατσαμπής (80′ Κατσικάς), Κανακούδης, Μάρα, Γκονσάλεζ, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Γκαρσία, Σοάρες, Σολτάνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε