Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ζίκο: Μας στοίχισε το λάθος

Ζίκο: Μας στοίχισε το λάθος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2009 | 22:00
Πρώτη δημοσίευση: 20.12.2009 | 21:38

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε η άμυνα του Ολυμπιακού και που έδωσε την ευκαιρία στον Κάμπορα να σκοράρει.

"Δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεχθήκαμε γκολ από ένα δικό μας λάθος. Έπειτα δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο αφού αρκετές φορές οι παίκτες του Άρη έπεφταν στο έδαφος," τόνισε ο Ζίκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν έδειξε απογοητευμένος και εξακολουθεί να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου:
 
" Υπάρχει ολόκληρος γύρος μέχρι το τέλος. Αν εμείς κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Από εμάς εξαρτάται. Στο χέρι μας είναι. Πάντα επαναλαμβάνω στους παίκτες μου ότι το πνεύμα που παίζουν όλοι οι αντίπαλοι μας είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίζουν κόντρα στους υπόλοιπους αντιπάλους τους. Κι είναι απόλυτα λογικό και το καταλαβαίνω αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με κόσμο και είναι συνέχεια στην Ευρώπη."

Ο Ζίκο αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά:

"Έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και δόθηκαν από εμένα θέσεις και ονόματα. Όμως μία μεταγραφή δεν γίνεται έτσι απλά. Υπάρχουν εμπόδια και συζητήσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γίνουν οι μεταγραφές που χρειαζόμαστε και που θέλουμε."   Διαδώστε αυτό το άρθρο