Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζήκος: Ο Ολυμπιακός έδειξε κάτι σπάνιο

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της Μονακό σχολίασε την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Μασσαλία και στάθηκε στη νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Ζήκος στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6:
 
-Για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ:
«Η Μαρσέιγ ήταν απογοητευτική. Έδειξε έλλειψη κινήτρου. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στον Ολυμπιακό και στο γεγονός ότι είδαμε κάτι σπάνιο: μια ελληνική ομάδα μπήκε με νοοτροπία να παίξει για να νικήσει. Οι δύο σέντερ μπακ και οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν πολύ καλοί. Δεν θυμάμαι να πέρασε μια μπαλιά. Δεν υπήρχαν και πολλά φάουλ παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με αντιπάλους που έχουν αθλητικά προσόντα.

Δεν νομίζω ότι δεν περίμεναν τον Ολυμπιακό να παίξει τόσο καλά. Φοβόντουσαν το παιχνίδι γιατί από το πρώτο έδειξε ο Ολυμπιακός ότι μπορούσε να το χτυπήσει αν και ανέτοιμος.
Σε ένα πρόσωπο που πρέπει να σταθούμε είναι ο Μανιάτης που έπαιξε το τρίτο του παιχνίδι σαν αμυντικό χαφ. Μου έκανε εντύπωση το πως κρατούσε τη θέση του και πως αντιμετώπισε το παιχνίδι όταν κουράστηκε. Ο τερματοφύλακας ήταν αρκετά καλός. Ο Μοντέστο έκανε πολλή δουλειά. Οι επιθετικοί παίκτες πρέσαραν πολύ.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας. Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν πρέπει να το έχουν. Εάν παίζουν καλά –σε σχέση με τον αντίπαλο- δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

-Για το γκολ του Φετφετζίδη:
«Η μπάλα έχει φύγει με πολλά φάλτσα από το Γέστε. Πρέπει να βάλεις το σώμα με τέτοιον τρόπο για να πιάσει ανάποδα φάλτσα. Είναι ένας παίκτης έτοιμος, και όχι πια ταλέντο. Πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση πρέπει και ο ίδιος να κατάλαβε ότι δεν υπολείπεται με άλλους που παίζουν στο εξωτερικό.

-Για τον Χολέμπας:
«Ο Ολυμπιακός έχει σταθεί τυχερός… Η εθνική ομάδα βρήκε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι να υπάρχει συνέχεια. Να μείνει σοβαρός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε