Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζιλμπέρτο: Κέρδισα το στοίχημα στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την δουλειά που κάνει στο γήπεδο το πόσο καλό του έκανε στην καριέρα η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και το Μουντιάλ.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε:

 
“Το ταξίδι μου στην Ελλάδα ήταν ένα στοίχημα σχετικά με την Εθνική ομάδα, καθώς η τελευταία μου σεζόν στην Αρσεναλ δεν ήταν όπως την περίμενα, έπαιξα πολύ λίγο και αυτό επηρέαζε τις εμφανίσεις μου στην Εθνική γιατί δεν είχα ρυθμό. Τώρα μπορώ να πω πως έχω επανέλθει στα καλύτερα μου. Δεν είμαι ο παίκτης που θα ντριμπλάρει, θα σκοράρει ή θα κάνει μια ωραία κίνηση στον αγωνιστικό χώρο. Στα μάτια των πολλών ο ρόλος μου περνάει απαρατήρητος αλλά ξέρω ότι κάνω καλά τη δουλειά μου για την ομάδα.
 
Όσον αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη Βραζιλία, σχολίασε: “Πήραμε το μάθημα μας το 2006, όταν και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας την πιο κρίσιμη στιγμή. Αυτό το γκρουπ παικτών, συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου, μαζί με τους Λούσιο, Ζουάν και Κακά θέλουμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Με τον Ντούγκα έπρεπε να αρχίσουμε τη δουλειά από την αρχή. Ξεκινήσαμε ξανά από το μηδέν, συγκεντρώνοντας τα κομμάτια και σιγά-σιγά, με πολύ δυσκολία, η ομάδα έδεσε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε