Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζιντάν: Γι’ αυτό έβγαλα τον Ρονάλντο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δεύτερη συνεχής ισοπαλία για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τέσσερις χαμένοι βαθμοί «μαζεμένοι» για τη «βασίλισσα» μέσα σε μερικές ημέρες. Μετά το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», χθες ήταν η σειρά της Λας Πάλμας να σταματήσει τους Μαδριλένους, στα Κανάρια νησιά.

Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη μεγάλη αντίπαλό τους, την οποία ισοφάρισαν στο 85ο λεπτό και με το βαθμό που απέσπασαν ανέβηκαν στην πέπτη θέση, με τη Ρεάλ να παραμένει πρώτη αλλά τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα να έχει μειωθεί στον ένα βαθμό.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δίστασε να αντικαταστήσει τον εμφανώς εκτός φόρμας Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν ο Πορτογάλος σταρ διαπίστωσε πως γινόταν αλλαγή και μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του κατευθυνόμενος προς τον πάγκο. Έδωσε με το ζόρι το χέρι του στον προπονητή του, τον οποίο απέφυγε να κοιτάξει στα μάτια.

Ο Γάλλος τεχνικός εξήγησε μετά το ματς την απόφαση του: «Ο λόγος που έγινε αλλαγή είναι επειδή έχουμε ματς την Τρίτη στο Ντόρτμουντ) για το Champions League και έπρεπε να ξεκουραστεί. Φυσικά θέλει να είναι πάντα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να σκεφτώ τους παίκτες μου και ιδιαίτερα τον Κριστιάνο. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη και γι’ αυτό πρέπει να γίνονται αλλαγές μερικές φορές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε