Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ζιοβάνι: Ευλογημένος που ο Θεός με έστειλε στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασε από την Ελλάδα αναπολεί τα χρόνια που ήταν στον Ολυμπιακό και εξηγεί τους λόγους που δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στο φιλικό κατά της φτώχειας.

Ο βαραζλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο NovaΣπορ FM:

Για τους λόγους που δεν μπόρεσε να έρθει για το παιχνίδι:

“Έχω υιοθετήσει δύο παιδιά. Αύριο το ένα τα δύο θα υποβληθεί σε μια θεραπεία και, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν μπορώ να λείπω. Να ξέρετε, πάντως, ότι εγώ είμαι πιο λυπημένος απ’ όλους που δεν ήρθα και ελπίζω να τα καταφέρω όσο πιο γρήγορα γίνεται να βρεθώ ξανά στην Ελλάδα.

Παρόλο που πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έφυγα, ακόμα νιώθω την αγάπη του κόσμου. Δεν ήθελα να έρθουμε μόνο για μένα και τη γυναίκα μου. Θέλαμε, επίσης, για να δείξουμε και στα δύο καινούργια μέλη της οικογένειας μας την Ελλάδα.”

Για το αν παρακολουθεί τον Ολυμπιακό:

“Φέτος δεν μπορώ να παρακολουθώ την ομάδα, αλλά πάντα ρωτάω για εκείνη και πάντα μαθαίνω τα αποτελέσματα της.”

Για το αν παίζει ακόμα ποδόσφαιρο:

“Η αλήθεια είναι ότι κρατιέμαι σε καλή κατάσταση, αφού γυμνάζομαι καθημερινά. Παίζω ποδόσφαιρο αλλά όχι επαγγελματικά. Πλέον είμαι αφοσιωμένος στην οικογένεια μου.”

Για το αν μιλάει ακόμα με φίλους από την Ελλάδα:

“Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει πολλές επαφές. Μόνο με λίγους ανθρώπους μιλάω συχνά. Όταν βλέπω, όμως, στο διαδίκτυο φάσεις από τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό, πάντα συγκινούμαι και πάντα αναπολώ την περίοδο εκείνη.”

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό:

“Είμαι πολύ ευτυχής και νιώθω ευλογημένος που ο Θεός με έστειλε στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θέλω να φέρω τα παιδιά μου εκεί. Για να γνωρίσουν αυτόν τον τόπο. Ακόμα και όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη, βρήκα φίλους του Ολυμπιακού που μου μιλούσαν με θερμά λόγια. Πάντα με συγκινεί και πάντα τη νιώθω -ακόμα και τώρα- την αγάπη του κόσμου.”

Για το γκολ που θυμάται περισσότερο:

“Το γκολ με τη Γαλατασαράι ήταν πολύ ωραίο. Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά, αλλά κάποια έχουν ιδιαίτερη αξία. Αυτά που μου έχει μείνει περισσότερο, όμως, είναι στο 3-0 της Ριζούπολης και φυσικά εκείνο που πέτυχα στο 1-4 της Λεωφόρου.”

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει:

“Είμαι πολύ περήφανος που ο κόσμος του Ολυμπιακού και όλοι οι Έλληνες με αγκάλιασαν. Η ομάδα αυτή θα είναι πάντα στην καρδιά, τόσο τη δική μου, όσο και της οικογένειας μου. Να ξέρετε ότι δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μη σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα και τις μέρες που πέρασα εκεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε