Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζητείται άμυνα για τον Ολυμπιακό! Ο Πλατανιάς τον… άδειασε

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε νωρίς 2-0 με δύο γκολ και έμοιαζε έτοιμος για… πάρτι στην Κρήτη, αποχώρησε με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς τα Χανιά τον ισοφάρισαν σε 2-2.

Δείτε το live.

Τα δύο γκολ του Ιντέγε (4΄, 13΄), δεν ήταν αρκτά καθώς ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε τρία λεπτά, με τον Γιακουμάκη (36΄) και με πέναλτι του Μανούσου (39΄).

Εγινε ωραίο, ανοιχτό παιχνίδι στην Κρήτη και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0.

Ο Ιντέγε στο 4′, ύστερα από λάθος του Μπανανά, άνοιξε από κοντά το σκορ, όπως έπραξε με πλασέ και στο 13′, έπειτα από γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια, με πλασέ ο Νιγηριανός.

Ο Νιγηριανός «έβγαζε φωτιές» μπροστά, αλλά το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού… έμπαζε νερά. Τα λάθη ήταν  απανωτά ειδικά από τον Βιάνα και ο Λεάλι δεν μπορούσε να ησυχάσει, αν και στο 17′ σταμάτησε το σουτ του Μανούσου. 

Ομως, δεν μπόρεσε να σώσει την κατάσταση και στο 36′ όταν ο Γιακουμάκης, έφυγε στην πλάτη του Βιάνα, σούταρε και έκανε το 2-1.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα. Ο Λεάλι ανέτρεψε τον Γιακουμάκη μέσα στον περιοχή, ο Φουκάκης σωστά υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος και έκανε το 2-2.

Στο 55′ ο Πλατανιάς παραλίγο να μπει μπροστά στο σκορ. Τότε, ο Μανούσος βγήκε μπροστά, αλλά αστόχησε, ενώ στο 68′ ο Μανθάτης με σουτ είχε δοκάρι για τον Ολυμπιακό.

Στο 72′ ο Πλατανιάς νέα ευκαιρία με τον Γιακουμάκη. Πάλι ξέφυγε από τον Βιάνα, αλλά σούταρε άουτ. Ο Μπέντο πέρασε τον Καρντόσο στο ματς για να πιέσει και όντως έτσι έγινε. Στο 85′, ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρίου, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε