Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζήτησαν επιπλέον άδεια και πήραν… συμβουλές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένα μεγάλο “όχι” πήραν από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στο αίτημα τους για μία μέρα παραπάνω άδεια. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” να… αποφύγουν τα περιττά τις μέρες των εορτών.
 
Να ξεκουραστούν όσο περισσότερο μπορούν, προσέχοντας παράλληλα την διατροφή τους, ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός του “τριφυλλιού” από τους παίκτες της ομάδας, στην τελευταία προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης.
 
Μάλιστα, ο Φερέιρα έγινε δέκτης αιτήματος των παικτών του Παναθηναϊκού για μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης, ωστόσο αυτοί εισέπραξαν αρνητική απάντηση, αφού τους εξήγησε πως με τις παρούσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσει ελεύθερους περισσότερο χρόνο.
 
«Ελπίζω να ξεκουραστείτε τις μέρες που έχετε ελεύθερες και να περάσετε καλά. Απλά επειδή γνωρίζετε όλοι ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και διότι δεν τα έχουμε πάει όπως έπρεπε, καλό θα είναι να αποφύγουμε τα περιττά. Είστε επαγγελματίες, προσέξτε τη ζωή σας και τη διατροφή σας. Θέλω να καθαρίσετε το μυαλό σας και να φτιάξετε την ψυχολογία σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να ασχολούμαστε με το παρελθόν. Είστε καλοί ποδοσφαιριστές και θα βελτιώσουμε την εικόνα μας» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε