Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζήτησε να φύγει ο Κονσεϊσάο!

Ζήτησε να φύγει ο Κονσεϊσάο!

Με δηλώσεις του σε Πορτογαλικά Μέσα, ο πρόεδρος της Ολιανένσε, Ισιντόρο Σόουζα, επιβεβαίωσε ουσιαστικά την επιθυμία του Κονσεϊσάο να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά αποκάλυψε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στην ομάδα.

Συνάντηση με τους διοικούντες την Ολιανένσε είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο ένας εκ των βασικών στόχων της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ζήτησε απ’ τον πρόεδρο της Πορτογαλικής ομάδας να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του, χωρίς όμως να τον βρίσκει σύμφωνο. Τουλάχιστον όχι, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Συγκεκριμένα, ο Ισιντόρο Σόουζα, αναφέρθηκε για το θέμα στην A’ Bola: “Είναι σημαντικό να συνεχίσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μιλάμε για έναν προπονητή με μεγάλο μέλλον μπροστά του, γι’ αυτό δεν έχει νόημα να εγκαταλείψει το σχέδιο που έχουμε κάνει στη μέση. Επίσης είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος”.

Εν αναμονή του Κονσεϊσάο, η ΑΕΚ θα κάνει την τελική της επαφή με τον Μίλινκο Πάντιτς, το βράδυ της Δευτέρας. Εννοείται ότι πάντα στο …τραπέζι υπάρχει το όνομα του Μάκη Χάβου και του Έβαλντ Λίνεν.

Την ίδια ώρα, η παρουσία του Γιτζάκ Σουμ στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κέρκυρα “φούντωσε” τις φήμες σχετικά με επαφές του με την ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή. Αυτό που τονίζουν οι διοικούντες του “δικέφαλο” είναι ότι ο Ισραηλινός, πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει μεν προταθεί, αλλά προς το παρών έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τους προπονητές που σημειώνονται παραπάνω

Κλείνει προπονητή η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε