Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζωντανός για…παραμονή ο ΠΑΣ – “Λύτρωση” από τη βούλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Γιαννιώτες επικράτησε με σκορ 1-0 της Δόξας Δράμας, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μπεσέρα και παρέμειναν έτσι… ζωντανοί στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Με δέκα παίκτες από το 40’ λόγω αποβολής του Αραβίδη, αγωνίστηκε η ομάδα της Δράμας.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας δύσκολα της Δόξας Δράμας με 1-0. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν την απόλυτη κυριαρχία της αναμέτρησης, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Αραβίδη (40′), όμως δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δύχτια.

Την λύση έδωσε ο Μπεσέρα (81′), που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το πέναλτι-δώρο του Βέρτζου και χάρισε ένα τρίποντο-χρυσάφι στην ομάδα του.

Μ’ αυτή τη νίκη, οι Γιαννιώτες, έφτασαν στους 21 βαθμούς και έτσι υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας, έμεινε στους 15 βαθμούς και πλέον δείχνει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (63’ Τζάνης 94′ Κυριάκος), Μπεσέρα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μακαγιόκο (72’ Ντάσιος). 

Στον πάγκο: Φεγκρούς, Ανδράλας, Γιάκος, Οικονόμου. 

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης (12’ λ.τ. Ρούτσης), Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Α. Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί (46’ Γελαδάρης), Γουέλινγκτον, Κυβελίδης (89’ Κοβάσεβιτς).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε