Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ζωντανός” ο Λεβαδειακός-Πρώτη νίκη για τον Πανθρακικό

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την πολύ σημαντική νίκη που πηραν
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την πολύ σημαντική νίκη που πηραν , ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα της Βοιωτίας “λύγισε” τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0, ενώ ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη μετά από ένα συγκλονιστικό ματς.

Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή κόντρα στους Αρκάδες όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Αυτό άλλαξε στο 70ο λεπτό όταν ο Ταραλίδης επιχείρησε το δυνατό σκαφτό σουτ, ο Σόλα μπήκε στην πορεία της μπάλας και νίκησε τον Αναστασόπουλο.

 
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα η ομάδα της Αρκαδίας έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι-οφ.
 
Στην Κομότηνη ο Πανθρακικός απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι όποιος τον υποτιμά το πληρώνει. Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη σταμάτησε και τον Εργοτέλη αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ο Πανθραικός κέρδισε για πρώτη φορά από τις 15 Μαρτίου και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
 
Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Ορφανό στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσεσνάουσκις, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Καζάκη. Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι με τον Λεάλ στο 31΄ και στο 35΄ ο Κορδονούρης έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
 
Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λόπεζ στο 53ο λεπτό. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες όμως οι παίκτες του Πανθρακικού ήταν αυτοί που πανηγύρισαν μετά από εκπληκτική προσπάθεια και γκολ από τον Αρσένιεβιτς στο 85ο λεπτό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε