Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζωντανός ο ΠΑΣ Γιάννινα! Ηττήθηκε από την Αλκμάαρ, αλλά ελπίζει

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στο “AZ Stadion”, ηττήθηκε τελικά με 1-0 από την Αλκμάαρ, αλλά δεν έχασε τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Οι Ολλανδοί θα έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς του Περιστερίου (4/08), χάρις στο γκολ του Λούκασεν στο 36΄.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Ολλανδία, ήταν εξαιρετικός αμυντικά και δέχθηκε μόλις ένα γκολ από αδράνεια. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους Ολλανδούς κι έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Αλκμάαρ εν όψει και του δεύτερου παιχνιδιού στην Αθήνα.

Το όνειρο παραμένει ζωντανό για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Ο αγώνας:

Η Άλκμααρ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, δίχως πάντως να γίνει εξαιρετικά απειλητική στα πρώτα λεπτά. Από το 30′ και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε δύσκολες στιγμές, με τον Πασχαλάκη να τον κρατάει ζωντανό, διώχνοντας όλα τα σουτ των Ολλανδών.

Τελικά το 1-0 ήρθε στο 36ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας. Εκτέλεση κόρνερ, ο Γιάκος έχασε τον Λούκασεν και αυτός με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε το παιχνίδι, δίχως να καταφέρει να απειλήσει την εστία των Ολλανδών. Τουλάχιστον περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα της Αλκμάαρ και δεν δέχθηκε άλλο γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΛΚΜΑΑΡ (Φαν Ντεν Μπομ): Ροτσέτ, Ματίας Γιόχανσον, Λούκασεν, Φλααρ, Χαπς, Βούιτενς, Φαν Όφεριμ (Σόιντιενς 87′), Χένρικσεν, Ζαχανμπάχς (Γκαρσία 63′), Ντάμπνεϊ Σόουζα, Βέχορστ (Φράιντεϊ 63′).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης΄(Κούτρης 61′), Ακόστα, Γιάκος (Χρ. Δώνης 74′), Φερφελής (Μαμπουλού 50′).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε