Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζουέλα: Ήξεραν πως θα έχουν βοήθεια από την διαιτησία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ανγκολέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην αποβολή του Ίβιτς και στις αποφάσεις του Παμπορίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανκ Ζουέλα στον Libero 107,4:

Για το παιχνίδι στο “Γ. Καραϊσκάκης”:
 

“Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Από ένα δικό μας λάθος έκανε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς μετά την κάρτα του Ίβιτς. Παίζαμε με δέκα, θέλαμε να ρισκάρουμε κι όλα αυτά μεγάλωσαν την πίεση σε βάρος μας. Αν ο Ίβιτς δεν έπαιρνε κόκκινη κάρτα όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή η κάρτα στοίχισε στον ΠΑΟΚ”.

“Τον Σαλπιγγίδη τον ξέρω και ως συμπαίκτης και ως αντίπαλος. Ξέρω ότι δεν πέφτει ποτέ. Αν δεν υπάρχει επαφή, ο Σαλπιγγίδης δεν πέφτει. Επομένως, πιστεύω ότι στη φάση που ο Δημήτρης πέφτει στην περιοχή του Ολυμπιακού υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα”

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα:
 

“Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Είναι νωρίς ακόμη για να λέμε ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Μετά είχαμε σειρά νικών. Χθες (Κυριακή 21/11) δεν μας βγήκε το ματς. Μπορούμε, όμως, να φτάσουμε στην κορυφή. Δεν διαφέρουμε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σε ποιότητα και αξία”.

Για τα νεύρα των παικτών του ΠΑΟΚ στη διάρκεια του ντέρμπι:

 
“Τα νεύρα προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά των παικτών του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί να ζητάει πέναλτι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όταν δεν υπάρχει. Αυτό ήταν κοροϊδία. Ένιωσα ότι με προσέβαλε. Στη φάση του Ντουντού με τον Γκαρσία, ο Ντουντού έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα. Αυτά είναι πράγματα που μας εκνεύρισαν. Ήξεραν, όμως, ότι παίζουν σπίτι τους και έχουν βοήθεια από τη διαιτησία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε