Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζούρος: Είναι σαν να πήραμε το χρυσό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Πανευτυχής ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Σερβίας, τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων και η παρουσία του στα γήπεδα της Λιθουανίας είναι απόλυτα επιτυχημένη.

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Ελάχιστοι πίστευαν ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι χάσαμε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε μεγάλη ψυχή σαν ομάδα. Είναι αλήθεια ότι χθες κάναμε λάθη στις δύσκολες στιγμές. Μείναμε ενωμένοι και αγαπημένοι και αυτό το δείξαμε στο γήπεδο. Η τακτική μας κόντρα στη Σερβία ήταν πάρα πολύ καλή. Περιορίσαμε τον Τεόντοσιτς, ήμασταν καλά διαβασμένοι και χτυπήσαμε τα δυνατά τους σημεία. Πήγαμε καλά, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε ο Ζήσης. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον παιδί, καθώς έδωσε την ψυχή του σε αυτό το τουρνουά.

Θα ήταν άδικο να αναφερθώ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο Μπουρούσης ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά η ομάδα είναι αυτή που κερδίζει ή χάνει. Είχαμε και κακές στιγμές στο τουρνουά, αλλά είναι σαν να πήραμε το χρυσό. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε με πάρα πολλά νέα παιδιά και ήταν δύσκολο να ρολάρει, ειδικά στην επίθεση. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να πιστεύω στην ομάδα μου και αυτό που έχω μάθει είναι να παλεύω. Χαίρομαι που δίνουμε χαρά στους Έλληνες που περνάνε πάρα πολύ δύσκολα αυτή την περίοδο” δήλωσε μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Σερβία ο Ηλίας Ζούρος.

Λονδίνο… ερχόμαστε – Στην 6άδα η Ελλάδα με σούπερ Μπουρούση

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε