Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζούρος: Καλύτερα από χθες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βελτιωμένη είδε την Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Φινλανδία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, σε σχέση με την εικόνα της στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

«Σεβόμαστε πολύ τον κόουτς Ντέτμαν και την ομάδα του. Παρακολουθήσαμε αυτή την ομάδα όχι μόνο στο χθεσινό ματς με την Κροατία, αλλά και σε προηγούμενα. Παίζουν καλό μπάσκετ παρότι δεν έχουν ψηλούς παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, που έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν εμφανιστήκαμε απροετοίμαστοι. Δουλέψαμε στις λεπτομέρειες, αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα στους ψηλούς και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από χθες, καθώς στην πρεμιέρα ενός τουρνουά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:
 
«Πλέον έχουμε ξεκούραση μιας ημέρας και θα αφοσιωθούμε στο ματς με τα Σκόπια για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στον όμιλό μας, δεν υπάρχει εύκολο ματς και το ξέρουμε αυτό. Έχουμε ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια των Σκοπίων. Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, εξυπνάδα και όπως πάντα με έμφαση στην άμυνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε