weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

(Α)νεξέλεγκτη (Ε)πικίνδυνη (Κ)ατρακύλα

(Α)νεξέλεγκτη (Ε)πικίνδυνη (Κ)ατρακύλα
Καταστάσεις που “μικραίνουν” έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας και προκαλούν έντονο προβληματισμό εξελίσσονται, σχεδόν, καθημερινά στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο διασυρμός στο Φάληρο έφερε στην επιφάνεια ένα σωρό από προβλήματα που σε συνδυασμό με την υπάρχουσα ατμόσφαιρα μοιάζουν με βουνό.
 
 
Λίγα λεπτά μετά από αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ εξέδωσε άλλη μία με την οποία καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Νάτσο Σκόκο και αφήνει υπόνοιες πως πρόκειται για οπαδούς της ΑΕΚ. Κάποιοι από τους οποίους βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών με τους ανθρώπους της διοίκησης να ενημερώνονται και να εγκαταλείπουν άρον-άρον τα γραφεία. Αφού δεν βρήκαν κανέναν οι οπαδοί αποχώρησαν.
 
Ο λόγος της… επίσκεψης ήταν για να ζητήσουν εξηγήσεις για το θέμα της αδειοδότησης, στο οποίο πάντως υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Οπως φαίνεται η ΑΕΚ τη γλιτώνει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, και θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Συγκεκριμένα, μετά τον Πέτρο Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς είναι διατεθειμένος να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να μπει μια -άνω- τελεία στο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως με τα λεφτά των Παππά και Νοτιά και τις μειώσεις που έγιναν στους παίκτες (οι Ελληνες θα πάρουν έναντι το 50% και οι ξένοι το 70%), το ποσό για την αδειοδότηση έπεσε από τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ στα περίπου 3-3,5.
 
Λύση για τώρα φαίνεται πως βρίσκεται και η Ένωση δεν θα τιμωρηθεί πέφτοντας σε ερασιτεχνική κατηγορία και με αποκλεισμό από την Ευρώπη, ωστόσο η αγωνία μεταφέρεται για τον Ιούνιο όπου θα γίνει το επόμενο οικονομικό… crash test.
 
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν 10 σύνδεσμοι οπαδών της «Ενωσης», γνωστοποιούν ότι «η υπομονή εξαντλήθηκε», καλούν τους «ψευτοσωτήρες να φύγουν» προγραμματίζουν συλλαλητήριο για τις 3 Απρίλη, στις 15:00, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής που να μην νιώθει βαθιά θιγμένος με όσα συμβαίνουν στην Ομάδα.Δεν υπάρχει ΑΕΚτζης που να μπορεί να ανεχθεί άλλο την ξεφτίλα και την απαξιωση. Που να μπορεί να ανεχθεί κι άλλες μαύρες νύκτες σαν κι αυτή της 20ης Μαρτιου. Δεν υπάρχει ΑΕΚτζης που να πιστεύει πλέον το παραμύθι τους.

Όμως, σαν περήφανοι φίλαθλοι της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσδιοριζόμαστε με βάση τη θλίψη ή τη μοιρολατρία. Χρειάζεται αφύπνιση και συγκεκριμένη δράση. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η ΑΕΚ να ξαναβρεί το δρόμο της, αυτόν που της έχει τάξει η ιστορία της και το ένδοξο παρελθόν της και που δεν είναι άλλος παρά αυτός του πρωταθλητισμού και της κυριαρχίας. Το δρόμο αυτό θα τον ανοίξουμε εμείς οι ίδιοι οι Ενωσίτες με τη στάση και τον αγώνα μας.

Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος μας ειναι να συμμετάσχει χωρίς αποκλεισμούς ο κάθε αγνός ΑΕΚτζής ώστε η κοινή φωνή μας να φτάσει παντού! Να φτάσει στα αυτιά όλων αυτών των ανίκανων διαχειριστών της καταστροφής που ενταφίασαν τα όνειρά μας στο βωμό των ύποπτων συμφερόντων τους, ώστε να καταλάβουν ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι ακόμη και στον τελευταίο φίλαθλο της ΑΕΚ.
 

Απαιτούμε:

1) Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του (ελλιπέστατου κατα τ αλλά) διαχειριστικού ελέγχου, κι αφού πρώτα επιστραφούν τα «εξαφανισμένα» λογιστικά βιβλία των χρήσεων 2005-2006, να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσους καταχράστηκαν τα χρήματα της ΑΕΚ και του Λαού της.
 
2) Να αρθούν οι υποθήκες, να δοθεί το μετοχολόγιο που κρύβουν επιμελώς.
 
3) Να φύγουν τώρα όλοι οι ψευτοσωτήρες και ο κάθε απίθανος υπάλληλος-διαχειριστής τους, αφού πρώτα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα χρέη-θηλειά που οι ιδιοι δημιούργησαν στην πλάτη της ΑΕΚ.
 
Τονίζουμε πως σε αυτή την υπόθεση η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως δεν φταίει σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να της προσάψει οτιδήποτε. Ζητάμε, λοιπόν, να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι. Επιτέλους σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί μια ζωή κάποια λαμογια να ρημάζουν και να καταστρέφουν και στο τέλος να περνάνε «άβρεχτοι το ποτάμι».
 
ΑΕΚτζή μην σιωπάς άλλο. Συνειδητοποίησε ότι εάν δεν λυθούν αυτά τα ζητήματα δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε σοβαρό και φερέγγυο επενδυτή. Μην ξεχνάς, για την ΑΕΚ, πάντα υπάρχει επόμενη μέρα. Το μέλλον της ΑΕΚ είναι στα χέρια σου.
 
Αντέδρασε- δώσε το παρόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 15:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB,ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ,Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB-ΠΡΟΣΦΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB,Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ,Σ.Φ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ,ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
 
Υ.Γ Η συμμετοχή άλλων συνδέσμων και συλλογικοτήτων είναι ανοικτή και επιβεβλημένη. ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ»

#TAGS MM