Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Α1: Ανυποχώρητοι οι παίκτες – Συνεχίζεται η απεργία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ομάδες μπορεί να αποφάσισαν αλλιώς, αλλά οι παίκτες έχουν διαφορετική άποψη. Η απεργία του ΠΣΑΚ συνεχίζεται κανονικά και το πρωτάθλημα της Α1 παραμένει στον αέρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ αποτελούμενη από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δήμο Ντικούδη και Γιάννη Μπορούση συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη. Η συνάντηση, παρουσία και ανθρώπων της ΕΟΚ, έληξε χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τους παίκτες να αποχωρούν χωρίς να κάνουν δηλώσεις και τις δυο πλευρές να συμφωνούν ότι θα τα ξαναπούν την Τρίτη.

Αφού ενημερώθηκε το Δ.Σ. του ΠΣΑΚ για τα όσα ελέχθησαν τη συνάντηση, αποφασίστηκε η απεργία να μη λυθεί. Βέβαια, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ΚΑΕ, οι περισσότερες εκ τω οποίων έσπευσαν να ανακοινώσουν επίσημα ότι θα κατέβουν κανονικά στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της του ΠΣΑΚ

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκάμηνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ.

Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010».

Διαβάστε επίσης
Οι ομάδες “σπάνε” την απεργία των παικτών

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε