Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδαμίδης: Έτσι, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Στο στόχαστρο του βρέθηκαν οι “αιώνιοι”, ο Γκαγκάτσης και η διαιτησία.

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η σειρά του Σταύρου Αδαμίδη να βάλει “φωτιά” με δηλώσεις του, σε ένα πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τα έβαλε με τη διαιτησία αλλά και με τους “αιώνιους” , ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση από τον Ολυμπιακό.

“Αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι διαιτησία. Εφιστώ την προσοχή όλων και προειδοποιώ ότι δε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αν συνεχιστεί αυτό. Το να βγαίνουν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ειδικά μετά την πρόσληψη του αρχιτέκτονα της παράγκας και να μιλάνε για κάθαρση του ποδοσφαίρου είναι σαν να μιλούσε ο Σαντάμ Χουσεΐν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εμείς θέλουμε, παρουσία του Πιλάβιου, να μιλήσουμε όλες οι ΠΑΕ μαζί. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό που είδαμε σήμερα θα τα δούμε όλη τη χρονιά.

Ο Πιλάβιος θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και όχι της παναθηναϊκής ή της ολυμπιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τα μυστικά γεύματα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τα ξέρουμε και τα καταγγέλουμε. Και δε θα τα δεχθούμε.

Το πρωτάθλημα, επαναλαμβάνω, δε θα τελειώσει, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται και σήμερα δέκτης ήταν η ΑΕΚ. Οι Δαλούκες και οι Αμπαρκιόληδες δεν έχουν θέση και δεν πρέπει να ξανασφυρίξουν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε