Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αδαμίδης ή κάποιος άλλος;

Ο Νίκος Θανόπουλος εκπροσώπησε τον Νικο Νοτιά στην Γενική Συνέλευση
Ο Νίκος Θανόπουλος εκπροσώπησε τον Νικο Νοτιά στην Γενική Συνέλευση, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι μέτοχοι αποφάσισαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ. για όποιον επιθυμεί να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ, δίνοντας του διορία 20 με 30 μέρες. Αδαμίδης: Το πάρτυ τελειώνει.

Χωρίς Αδαμίδη αλλά με γιαούρτια

Εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο το ποσό θα καλυφθεί από τους μετόχους, ενώ πιθανότατα ο Σταύρος Αδαμίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, “καθαρός” από χρέη και ληξιπρόθεσμες οφειλές.

 
Μέχρι τότε ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος θα κρατάει την ομάδα το προσεχές διάστημα, ξεκαθάρισε πως θα πληρωθούν όλοι οι παίκτες, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να πουληθεί κανένας παίκτης αυτή τη στιγμή. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
 
Ο Θανόπουλος δήλωσε, επίσης, πως περιμένουν το πόρισμα από τη BDO και την Τρίτη ή την Τέταρτη αυτό θα ανακοινωθεί στον κόσμο, ενώ προανήγγειλε την σύσταση επιτροπής διαχείρισης του ρόστερ, η οποία θα αποτελείται από τους Θανόπουλο, Αδαμίδη, Μπάγεβιτς και Δημητριάδης.

Επιθετικός ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος μίλησε για όσα έχουν γίνει το τελυταίο διάστημα στην “Ένωση”.

 
 Η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:
 
“Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης σημαντικών εκκρεμοτήτων για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της αγαπημένης μας ομάδας, μετά την διευθέτηση των οποίων είμαι διατεθειμένος να αναλάβω με υψηλό αίσθημα ευθύνης το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησής της. 

Θέλω πάντως να τονίσω τα εξής: Κατάπληκτος παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να εκτυλίσσεται ένα πρωτοφανές σχέδιο αποδόμησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απατεωνίσκοι επίδοξοι παράγοντες, τυχοδιώκτες ΑΕΚάρχες  που ζουν στην πλάτη της ομάδας διακινώντας «Κροίσους» και ΑΕΚοφροσύνη, μάνατζερ που προσπαθούν να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή δημιουργώντας θέματα εκ του μη όντος, απίθανοι «επενδυτές», χρηματιστές που τελικά ήταν εστιάτορες-ασφαλιστές, ασφαλιστήρια δεκάδων εκατομμυρίων που αποδείχθηκαν απλές προσφορές, συνθέτουν ένα όζον περιβάλλον μέσα στο οποίο προσπαθεί να επιζήσει η ομάδα μας. Ο στόχος των παρασίτων είναι προφανής: να παραμείνει η ΑΕΚ ακυβέρνητη, ώστε να απομυζήσουν ανενόχλητοι και την τελευταία σταγόνα. Σε όλους αυτούς, έχω να πω τρεις λέξεις μόνο: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩNEI”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την Γενική Συνέλευση:

Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ την 18/01/2010 

Σήμερα, την 18/01/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
1. Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της 29ης εταιρικής χρήσης από 01/07/2008 μέχρι την 30/06/2009.
2. Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε την 30/06/2009.
3. Αποφασίστηκε η εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τη χρήση από 01/07/2009 μέχρι την 30/06/2010.
4. Εγκρίθηκε η εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων-αποχωρούντων και η ανασυγκρότηση αυτού σε σώμα.
5. Αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών συνολικά για το ποσό των 15.000.000 με την έκδοση 2.604.167 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,20 ΕΥΡΩ η κάθε μία, εκ των οποίων  2.604.167 μετοχές θα διατεθούν ως εξής: 2.343.750 μετοχές θα διατεθούν, κατά τη διακριτική ευχέρεια του Διοικητικού Συμβουλίου, σε επενδυτές, παλαιούς και νέους, με τιμή διαθέσεως 6,4 ΕΥΡΩ καθεμιάς, ώστε να καλυφθεί και το ποσοστό 10%, ήτοι 260.417  μετοχές  που θα διατεθούν στο Σωματείο κατά το άρθρο 71 του Ν. 2725/1999, ως ισχύει, της δε υπέρ το άρτιον διαφοράς εκ ποσού ΕΥΡΩ 11.874.999,60 αγομένης σε πίστωση του Λογαριασμού «Διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον» .
6. Η προθεσμία καταβολής του ποσού αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ορίσθηκε εντός ενός μήνα, ήτοι μέχρι την 17 Φεβρουαρίου 2010.
7. Περαιτέρω, αποφασίστηκε, σε περίπτωση μερικής κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, να προβλεφθεί η δυνατότητα αύξησής του μέχρι του ποσού της κάλυψης.
8. Επίσης αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
9. Τέλος αποφασίστηκε να αποκλεισθεί το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων για την συγκεκριμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
 
Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε