Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδαμίδης: Μένουν στην ΑΕΚ Λεονάρντο και Καράμπελας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της “Ένωσης” τόνισε πως ο Καράμπελας απέσυρε την προσφυγή του και θα μείνει στην ΑΕΚ όπως και ο Λεονάρντο αφού συμφώνησαν με την διοίκηση.

Οι Σταύρος Αδαμίδης, Μάκης Κασνακίδης και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο Γιάννης Καινούργιος είχαν νέα μεταμεσονύχτια συνάντηση και συζήτησαν για την προσφυγή του Βραζιλιάνου άσου.

Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο της Αττικής οδού και μετά το τέλος της ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, δήλωσε πως ο Λεονάρντο θα παραμείνει στην Ένωση και πως η προσφυγή του έγινε μόνο για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πρόταση από – και ούτε θέλει να αγωνιστεί – σε άλλη ομάδα.

«Εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά. Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ» είπε ο Αδαμίδης στο novasports.gr για τον «Λεό», ενώ για τις προτάσεις που έχει ο παίκτης και θέλει να φύγει «Δεν μας είπε κάτι τέτοιο, μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης στο site του συνδρομητικού καναλιού και πρόσθεσε αναφερόμενος στην προσφυγή του Νίκου Καράμπελα:

«Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολύ ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρών παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε