Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδαμίδης: Να κρατήσουμε Μανωλά, το… προσπαθούμε για Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις τις κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Κανελόπουλος: Θα συμμετάσχω στην προσπάθεια των Supporter. “Απαλλάχθηκε” ο Μάκος.
Πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μανωλά και νέα προσπάθεια απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραικό προανήγγειλε ο Σταύρος Αδαμίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε στην Κύπρο όπου βρίσκεται για να προωθήσει το σχέδιο των Supporters.
 
“Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Αλλά αν δεν θέλει να μείνει στην ομάδα δεν θα σταματήσει η ΑΕΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας” δήλωσε για τον κεντρικό αμυντικό ενώ για το ταλέντο από τη Βόρια Ελλάδα είπε . “Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο”.
 
Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο ήδη υπάρχων ρόστερ “Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Πέρσι κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλες. Οι μεταγραφές δεν μπορούν να βγουν όλες”.

Λόγος έγινε και για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια “Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό”.
 
Τέλος για το εγχείρημα των Supporters τόνισε “… οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν για παράδειγμα έχουμε σύνολο 50000 μέλη στους Supporters τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε”.
 
Κανελόπουλος: Θα συμμετάσχω στην προσπάθεια των Supporter
 
Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ΑΕΚ μέσω των Supporters, χωρίς να διεκδικήσει κάποια θέση, εξέφρασε με δηλώσεις του στο aek365.gr ο πρώην μέτοχος των “κιτρινόμαυρων”.
 
“Μελέτησα το πλάνο που παρουσίασαν στο κόσμο της ΑΕΚ οι Supporters. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον της ομάδας. Την κατεύθυνση που πάντοτε πίστευα ότι έπρεπε να πάρουμε στην ΑΕΚ. Θα συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια των Supporters και εγώ για να βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσω καμία ηγετική θέση στους Supporters”, ήταν τα λόγια του Κανελλόπουλου.
 
* Απαλλάχθηκε των κατηγοριών του ο Γρηγόρης Μάκος από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε