Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αδαμίδης: Παίζετε στην καλύτερη ομάδα, κάντε την πρώτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παραμονή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον Γκρέταρσον και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κωνσταντίνο Καπατανάκη, πήγε στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες της ομάδας και τους μίλησε για τα πλέι οφ και για τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκίνησε λέγοντας: “Πλέον είμαστε όλοι ενωμένοι. Εσείς, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος και πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Εμείς θα σας στηρίξουμε αλλά θα πρέπει να είστε έντάξει και εσείς. Δεν θα ανεχθούμε πειθαρχικά παραπτώματα γι’ αυτό θα πρέπει να είστε 100% εντάξει απέναντι σε μας και τους προπονητές σας. Προσέξτε πολύ την εξωγηπεδική σας ζωή!”

Ο Σταύρος Αδαμίδης αφού έδωσε το μήνυμα ενόψει πλέι οφ στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες για τη φιλοσοφία με την οποία θα διοικήσει την ΠΑΕ αλλά και  για το τι ζητάει από αυτούς:

“Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι η διοίκηση θα σας λέει πάντα την αλήθεια. Φοράτε τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και πρέπει να παίζετε για τον κόσμο που σας στηρίζει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε