Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αδαμίδης: Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα

Ο Σταύρος Αδαμίδης παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σταύρος Αδαμίδης παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησε το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως απέφυγε να απαντήσει ουσιαστικά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Λακωνικός εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σταύρος Αδαμίδης. Αρκέστηκε να πει ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ πρόσθεσε ότι θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πλευρά του αφού επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ δεν θα κάνει μετεγγραφή εκτός αν αυτή δεν κοστίζει μίλησε για το ματς:

“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και οι παίκτες μου έκαναν τα περισσότερα από αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Πετύχαμε γκολ στην κατάλληλη στιγμή και χάσαμε ευκαιρίες, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι και ο αντίπαλος είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ άσχημα και ισοφαριστήκαμε, αν και κάναμε φάσεις πριν και μετά το γκολ. Οι αλλαγές βοήθησαν και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς που θα μας βοηθήσουν και ψυχολογικά στη συνέχεια. Το κίνητρό μας είναι τα πλέι οφ. Θέλουμε εκεί να κάνουμε κάτι παραπάνω. Είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν δύο-τρεις ομάδες που είναι στην ίδια μοίρα με μας. Ελπίζω στο μέλλον η ομάδα να έχει διαφορετικό κίνητρο στα παιχνίδια της. Αμυντικά πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Τώρα είχαμε και απουσίες, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε