Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αδαμίδης: Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Πιο αισιόδοξος από ποτέ για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της “Ένωσης” μετά τη συνάντηση που είχε με την Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Έξαλλος με τους παίκτες ο Χιμένεθ.

Χιμένεθ: Δεν αξίζετε τη φανέλα της ΑΕΚΔεν γίνεται να επιλέγεται αγώνες

Νομίζω ότι η ΠΑΕ, η Ερασιτεχνική και ο δήμος, είναι ένα αρραγές μέτωπο στην προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενημερώσαμε τον δήμο ότι δεν θα είναι αποκλειστικά της ΑΕΚ, θα έχει και ένα πολιτιστικό κέντρο για τον δήμο και γενικώς θα λειτουργήσει προς όφελος όλης της πόλης. Με την Πολιτεία βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές, υπάρχουν και συναντήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα τα οποία εξετάζονται αλλά να είστε σίγουροι ότι προχωράμε με σταθερά βήματα και θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα έχουμε άλλη μία συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα ενώ φυσικά γίνει ενημέρωση και ολόκληρου νέου δημοτικού συμβουλίου”, τόνισε αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης μετά τη συνάντηση με την Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη.
 

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών κράτησε μισή ώρα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, υπάρχει ταύτιση απόψεων και το γήπεδο θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. “Ήταν μία πρώτη ενημέρωση μας στον δήμο και μία πρώτη γνωριμία με τη νέα δήμαρχο, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την προσπάθεια που κάνουμε από κοινού. Θα γίνει άλλη μία συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα αναλύσουμε την δήμαρχο το πλάνο του γηπέδου”, υπογράμμισε ο Αδαμίδης, ενώ ο αντιδήμαρχος της Χαλκηδόνας, Ηλίας Γκρίτζαλης εξερχόμενος του μεγάρου επεσήμανε:

“Προχωράμε χέρι-χέρι με την ΑΕΚ για να φτιάξουμε ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος, πως το σχέδιο του κ. Αγιοστρατίτη, διαφέρει κατά πολύ από αυτό του κ. Γρανίτσα. Πλέον η δημοτική αρχή και η ΑΕΚ είναι μία γροθιά για την κατασκευή του νέου γηπέδου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε