Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδαμίδης: Χαίρομαι για την ευθιξία του Δαλούκα – Οι ανίκανοι δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε δημόσια θέση για τα όσα έγιναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μίλησε για τον Δαλούκα, το περυσινό ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός και το λάθος του Πιλάβιου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον NovaΣπορ FM εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην κατασκευή του γήπεδου στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου:

“Χαίρομαι για την ευθιξία του κ Δαλούκα. Από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει καλώς έκανε. Ήταν δύσκολο Σαββατοκύριακό, γίναμε μάρτυρες μια πρωτοφανούς επίδειξης ανικανότητας. Η παρέμβαση μου είχε σκοπό να τονιστεί ότι η ΆΕΚ δεν είναι αμέτοχη σε συμπεριφορές που στοχοποιούν την ίδια. Ήταν πολλά τα λάθη σε βάρος μας. Κάτι έπρεπε να πούμε. Έχουμε πέσει θύμα τέτοιων διαιτησιών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Είναι 2η αγωνιστική βλέπουμε σωρεία λαθών και πρέπει να τα πούμε νωρίς. Αν συνεχιστούν θα έχουμε πρόβλημα. Μίλησα και με τον κ. Πατέρα και τον κ. Μαρινάκη και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, αλλιώς φτιάχνουμε το δικό μας καπετανάτο και συνεχίζουμε.

Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάσχει είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν καινούργιο πρόεδρο και εμείς καινούργια διοίκηση και μαζί με τους υπόλοιπους πρέπει να προχωρήσουμε στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η ΑΕΚ έχει το δικό της άρμα, έχει τον κόσμο της και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Οι ανίκανοι δεν έχουν θέση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε είναι διαιτητές είτε είναι παράγοντες. Τα προβλήματα υπάρχουν. Το να καθόμαστε και να κοιτάμε δεν βγάζει πουθενά. Στο τέλος της ημέρας όλοι θέλουμε να πάμε το πρωτάθλημα μπροστά.”

Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με τη συνάντηση Μαρινάκη – Πατέρα – Πιλάβιου – Πλατινί, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έκρυψε την ενόχληση του:

“Αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο με την συνάντηση με τον Πλατινί. Συναντήσεις του προέδρου της ΕΠΟ με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με απούσες τις άλλες ομάδες είναι απαράδεκτες. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά ένα λάθος του κ. Πιλάβιου.”

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται η ΑΕΚ να μετακομίσει στη Ριζούπολη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε:

“Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα στη Ριζούπολη, μου θύμισε Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε ξεπεράσει τα 12.000 διαρκείας και επειδή πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά, η Ριζούπολη δεν μας “χωράει”. Αυτή τη στιγμή είναι ανέφικτη η μετακόμιση μας.

Κοιτάμε πολύ ζεστά την περίπτωση της Νέα Φιλαδέλφειας. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί και αν μπορούμε να φτιάξουμε γήπεδο εκεί. Δεν έχουμε άλλο σχέδιο τώρα. Θα πάμε στην κυβέρνηση για να δούμε αν μπορούμε να φτιάξουμε το νέο μας “σπίτι” εκεί που θέλουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οφείλουμε μία απάντηση στο λαό της ΑΕΚ. Πότε δεν εξηγήθηκε γιατί δεν μπορεί να γίνει γήπεδο εκεί.”

Για το φετινό πρωτάθλημα ανέφερε:

“Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός για την ΑΕΚ. Και εμείς θα παλέψουμε να το παρούμε. Αλλά δεν θα ανετούμε τέτοιες διαιτησίες. Αυτά τελείωσαν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε